Radu Drăgușin, anunțat titular la Tottenham, de ziua lui. Mesajul transmis de club la împlinirea a 22 de ani

Radu Drăgușin, anunțat titular la Tottenham, de ziua lui. Mesajul transmis de club la împlinirea a 22 de ani

Radu Drăgușin a împlinit astăzi 22 de ani și ar putea primi un cadou frumos din partea antrenorului Ange Postecoglou. Fundașul echipei naționale este anunțat titular de presa britanică în partida de astăzi (14.30) cu Everton, din Premier League.

Oficialii formației din Premier League nu au uitat de aniversarea fundașului și au postat un mesaj, pe rețelele de socializare. Tottenham i-a transmis celui mai scump jucător român din istorie: „Îți dorim o zi de naștere foarte fericită, Radu!”.

Internaționalul român a primit felicitări și de la prietena sa, și de la sora sa, imediat după miezul nopții. ”La mulți ani, iubirea mea”, a scris Ioana Stan, la InstaStory, în timp ce Meira Drăgușin i-a transmis fratelui său un mesaj mai amplu, în care a specificat cât de norocoasă se simte că îi este soră.

Radu Drăgușin ar putea debuta azi la Tottenham ca titular. Foto Instagram

”La mulți ani, fratello. Nu pot să-ți spun cât de mândru mă faci în fiecare zi și cât de recunoscătoare sunt pentru că sunt sora ta și pentru tine în general! Am spus-o o dată și o voi spune din nou, ești inspirația mea zilnică, persoana care nu mă dezamăgește să mă facă să zâmbesc și cea pe care pot conta pentru orice. Fie ca tu să fii mereu înconjurat de iubire, bucurie și toate lucrurile bune din viață. Te iubesc mereu și pentru totdeauna”, a transmis Meira Drăgușin, la InstaStory.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat