Radu Drăgușin, cel mai bun la antrenamente, dar mereu rezervă. Paradoxul, explicat de antrenorul Postecoglou

Radu Drăgușin, cel mai bun la antrenamente, dar mereu rezervă. Paradoxul, explicat de antrenorul Postecoglou

Cumpărat cu 25 de milioane de euro de la Genoa, Radu Drăgușin a bifat în total 30 de minute pentru Tottenham, în 3 meciuri alee lui Spurs. Ange Postecoglou, presat de fani și de jurnaliștii britanici pentru că nu-l titularizează pe ”tricolor”, a vorbit deschis despre situația fundașului. Concluzia? E cel mai bun la antrenamente, dar mai are de așteptat ca să joace.

Radu Drăgușin are meci azi cu Wolves. Foto Facebook

Radu Drăgușin are o șansă să debuteze ca titular la Tottenham astăzi, contra lui Wolverhampton, având în vedere că londonezilor le lipsesc doi fundași laterali, ambii accidntați. Însă managerul Ange Potecoglou a mărturisit ieri că român mi poate aștepta până să devină parte a echipei sale, chiar dacă îl vede pregătit să joace.

„Era la Genoa și juca. Dacă doar jocul era tot ce îl interesa, ar fi rămas la Genoa. Dacă vrei să ajungi la un club mare, atunci e parte din proces". În următoarele trei, patru luni, până la sfârșitul campionatului, Radu Drăgușin trebuie să se adapteze și să muncească mult”, le-a spus tehnicianul australian ziariștilor englezi.

S-a descurcat bine când a intrat

Ange Postecoglou a punctat: „Radu știa acest lucru și de aceea l-am vrut aici, pentru că știa ce înseamnă provocarea de a veni aici și că a juca nu e un dat. Totul e despre cum îți croiești calea. Se adaptează. Jucăm cu totul diferit față de ce era obișnuit, l-am folosit în meciuri și cred că s-a descurcat bine când a intrat ".

Pentru managerul lui Tottenham, Radu Drăgușin reprezintă viitorul clubului: „Nu l-am cumpărat pentru șase luni, l-am adus la această echipă pentru mult timp și am văzut deja în acest sezon ce impact a avut să pierdem ambii fundași centrali. Nu mai vreau să se întâmple în viitor, de aceea e Radu aici. În următoarele trei, patru luni, până la sfârșitul campionatului, el trebuie să se adapteze și să muncească mult".

Ange Postecoglou nu s-a hotărât dacă să-l titularizeze pe internaționalul român, chiar dacă acesta l-a convins la ședințele de pregătire: „Radu Drăgușin a fost extraordinar la antrenamente, are cea mai bună atitudine, se simte excelent printre ceilalți jucători. Colegii pot vedea, într-adevăr, ce calități are. Și e gata să joace".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?