Radu Tudor de la Antena 3, propunerea PNL pentru funcția de președinte director general al TVR/Orban spune că este o minciună

Radu Tudor de la Antena 3, propunerea PNL pentru funcția de președinte director general al TVR/Orban spune că este o minciună

UPDATE/Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat pentru G4Media.ro, sursa care a furnizat informația, că jurnalistul Radu Tudor nu este propunerea liberalilor pentru funcția de președinte director general al Televiziunii Române.

”Este o minciună. Nu are nici un fel de bază. Ăsta este punctul meu de vedere. Sunt ofensat că poate să apară un astfel de articol. Sunt cunoscute relațiile dintre Antena 3 și PNL, care a fost sistematic atacat de Antena 3”, a declarat Orban pentru G4Media.ro

Radu Tudor a declarat pentru G4Media.ro că a avut discuții cu unii lideri PNL în legătură că șefia televiziunii publice, dar că nu i s-a făcut o propunere formală. ”Au fost discutii cu unii lideri PNL, nu o propunere concretă. M-au întrebat dacă m-aș gândi la o asemenea ofertă. Nu le pot da numele, ar fi incorect. Am mai avut oferte și în trecut de la PNL, inclusiv politice”, a declarat Radu Tudor pentru G4Media.ro.

Știrea inițială

Liberalii i-au propus lui Radu Tudor funcția de președinte director general al TVR, deținută în prezent de Doina Gradea. Contactat de G4Media.ro, realizatorul emisiunii Punctul de Întîlnire de la Antena 3 nu a dorit să comenteze.

Radu Tudor (50 de ani) a debutat în televiziune la TVR în 2002 iar până în 2004 a fost consilier al fostului director TVR, Valentin Nicolau. Ca „jurnalist” s-a remarcat în zona analizei militare.

USR-PLUS și UDMR nu au ajuns la un acord final privind modul în care se vor face nominalizările pentru șefia TVR și a Radioului Public. La ședința de luni a coaliției, discuția despre conducerile televiziunii și radioului public a fost amânată.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA