Radu Tudor o ATACĂ pe sluga de la Videle pentru că o laudă pe Oana Hăineală, protejata lui Dragnea!

Radu Tudor o ATACĂ pe sluga de la Videle pentru că o laudă pe Oana Hăineală, protejata lui Dragnea!

Neîndrăznind, ca orice viteaz de la Antena 3, să-l atace pe față pe Dragnea, Radu Tudor o atacă pe Blogul său pe sluga de la Videle, Carmen Dan, pentru iminenta numire a protejatei șefului, Oana Schmidt Hăineală, secretar de stat la MAI.

Postarea lui Radu Tudor:

„Hotarat lucru, ministrul de Interne, Carmen Dan sfideaza bunul simt atunci cand o cere pe Oana Haineala Schmidt ca secretar de stat la Interne. Cum sa spui ca “nimeni nu-i poate contesta calitatile profesionale” celebrei basiste? Pot sa inteleg ca Liviu Dragnea i-a pus-o in brate pe Haineala, dar sa faci asemenea afrmatii?!

Unde era Carmen Dan cand Antena 3 dezvaluia mizeriile si abuzurile in care era implicata celebra basista Haineala-Schmidt? Calitate profesionala este sa lucrezi la o erata abuziva pentru salvarea ilegala a lui Basescu in Iulie-August 2012? Sa faci pe gardianul tuturor abuzurilor impotriva adversarilor politici?

Zecile de invitati in sutele de ore de emisiuni Antena 3, care au analizat si comentat prestatia jalnica a basistei Oana Haineala Schmidt atatia ani inseamna “nimeni” pentru subordonata dlui Dragnea?! Printre ei, lideri PSD si PNL care formau la vremea respectiva USL, un proiect politic votat de 70% din cei care au fost la vot.

Prin aceasta decizie, dar si prin altele, PSD arata clar ca nu are de gand sa corecteze incalcarile grave ale drepturilor omului si Constitutiei din regimul Basescu.

Mai mult, coabitarea lor toxica va continua, prin astfel de personaje sinistre precum Oana Haineala Schmidt, numita de 2 ori secretar de stat in 3 luni. Prin aceste gesturi irationale, PSD isi merita soarta si striga de pomana ca impotriva unor lideri ai sai se fac abuzuri.”

-------------

”Este un bun profesionist. Dacă zilele acestea au fost multe discuţii pe acest subiect, cred că nimeni nu-i poate contesta calităţile profesionale”, a declarat Carmen Dan, răspunzând unei întrebări legate de considerentele care au stat la baza cererii adresate CSM de detaşare la Ministerul de Intere a procurorului Oana Schmidt-Hăineală.

La rândul său, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că decizia privind secretarii de stat din MAI îi aparţine lui Carmen Dan. ”În general, nu mă uit să văd pe cine aleg miniştrii ca secretari de stat, dar dacă doamna ministru a solicitat detaşarea pentru doamna Hăineală, înseamnă că are nevoie de expertiza şi experienţa dumneaei. De ce n-ar face-o?”, a spus Dragnea.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a cerut, luni, Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) detaşarea Oanei Schmidt Hăineală în cadrul instituţiei, pe un post de secretar de stat, ea urmând să se ocupe de relaţiile internaţionale ale ministerului.

Cererea de detaşare din partea Ministerului de Interne a fost înregistrată, luni, la CSM, urmând să fie luată decizie în prima şedinţa a Secţiei pentru procurori. “Ieri (luni, n.r.) am primit solicitarea din partea MAI. Urmează ca cererea de transfer să fie analizată în prima şedinţă a Secţiei pentru procurori, nu a fost stabilită încă o dată pentru aceasta”, a declarat, marţi, pentru News.ro, procurorul Cristian Ban, vicepreşedintele CSM.

Oana Schmidt Hăineală urmează să ocupe funcţia de secretar de stat şi va răspunde de relaţiile internaţionale ale ministerului, potrivit unor surse judiciare.

Este pentru a doua oară când Oana Schimdt Hăineală, fost membru al CSM, este propusă pentru a ocupa un post de secretar de stat în Guvernul Grindeanu. Prima detaşare a procurorului Oana Schmidt Hăineală la Ministerul Justiţiei a fost solicitată, la începutul anului, de fostul ministru Florin Iordache, fiind admisă de Secţia pentru procurori a CSM, cu începere din 7 ianuarie.

În 3 februarie, Secţia pentru procurori a CSM a decis încetarea detaşării la Ministerul Justiţiei atât a Oanei Schmidt Hăineală, procuror la Parchetul Curţii de Apel Bacău, cât şi a lui Constantin Sima, procuror la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, cei doi fiind din 16 ianuarie secretari de stat.

Încetarea detaşării celor doi procurori a fost cerută de şeful Ministerului Public, Augustin Lazar, care a arătat atunci că măsura trebuie luată pentru a asigura derularea “în condiţii de imparţialitate” a dosarului privind elaborarea de către Ministerul Justiţiei a OUG 13 de modificare a codurilor penale, abrogată de Guvern la cinci zile după adoptare, anchetă aflată atunci la DNA.

După decizia Secţiei pentru procurori a CSM, Ministerul Justiţiei a anunţat că procurorul Oana Schmidt Hăineală a solicitat primului-ministru încetarea calităţii de secretar de stat în Ministerul Justiţiei.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 ULTIMA ORĂ Culise din ședința PNL / S-a pus batista pe țambal! Cîțu nici nu s-a dus. Orban a făcut liniște în 30…

3 Hemoroizii lui Iliescu / O mare nulitate securistă a României

4 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc

5 Raport al serviciilor americane de informaţii. Scenarii ale lumii în 2040