Raed Arafat, declarat al 14-lea cel mai influent arab din lume pentru că „a creat și finanțat personal SMURD România”

Raed Arafat, declarat al 14-lea cel mai influent arab din lume pentru că „a creat și finanțat personal SMURD România”

Revista Arabian Business a dat publicității topul celor mai influenți 100 de arabi din lume. Pe locul 14, surclasându-i pe creatorul de modă Elie Saab (locul 17), pe soția lui George Clooney, Amal (locul 47) și pe Mohamed Al Fayed (locul 91) se situează Raed Arafat, fiind și singurul politician din top, dezvăluie CurentulArafat este prezentat ca un medic de terapie intensivă, de naționalitate palestiniană care „a creat și finanțat personal serviciul mobil de urgență pentru resuscitare și descarcerare (SMURD) în România, unde este rezident”.

Ar face bine Arafat să rectifice informația falsă că a finanțat el SMURD-ul chiar dacă asta îl va detrona. Ideea că SMURD-ul în România a fost făcut cu banii unui politician, fie el și „de neînlocuitul” Raed Arafat este mincinoasă și jignitoare, mai scrie Curentul.

 Revista Arabian Business este un săptămânal editat în Dubai și distribuit în Orientul Mijlociu precum și în New York, Washington, Londra, Paris, Milano, Madrid, Roma, Moecova, Hong Kong, Singapore și Johannesburg.




Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”