Rafila: Unul din trei parlamentari - din PSD; susţinem respectarea algoritmului rezultat în urma alegerilor

Rafila: Unul din trei parlamentari - din PSD; susţinem respectarea algoritmului rezultat în urma alegerilor

PSD va susţine respectarea algoritmului rezultat în urma alegerilor, unul din trei parlamentari fiind din acest partid, a declarat luni deputatul Alexandru Rafila.

"PSD va susţine respectarea algoritmului rezultat în urma acestor alegeri, unul din trei parlamentari sunt din PSD. Ocuparea poziţiilor de conducere, inclusiv de preşedinţi ai comisiilor de resort ale Parlamentului, trebuie să ţină cont foarte clar de votul cetăţenilor, pe de o parte, iar în fruntea comisiilor trebuie totuşi să fie persoane specializate care înţeleg despre ce este vorba şi pot să răspundă nevoilor Parlamentului în ceea ce priveşte promovarea diverselor legi pe care Parlamentul le poate da în fiecare sector de activitate", a spus Rafila, la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă PSD va boicota şedinţele Camerei Deputaţilor în cazul în care nu va obţine funcţiile cerute în acele comisii, Rafila a spus: "Avem o şedinţă a grupului şi ulterior o să aflăm mai multe detalii".

Cele două Camere ale noului Parlament, ales în urma scrutinului din 6 decembrie, se întrunesc , luni, de la ora 12,00, în şedinţe separate de deschidere a legislaturii 2020-2024, la convocarea preşedintelui Klaus Iohannis. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro