Raluca Prună: Azi ÎCCJ e lebăda neagră a PSD

Raluca Prună: Azi ÎCCJ e lebăda neagră a PSD

Fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună a comentat, joi, condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul "DGASPC Teleorman", afirmând că astăzi este "ziua justiţiei române", iar Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - "lebăda neagră a PSD".

"Azi e ziua justiţiei române. Care arată că nu poate fi îngenuncheată. Istoria aşa se scrie. Cu conştiinţe. Azi ÎCCJ e lebăda neagră a PSD. Ce reţin eu este că un complet care a achitat pe Tăriceanu condamnă cu executare pe Dragnea. Deci, nu există stat paralel. Există numai probe şi lege. Şi un om speriat care a luat captiv statul, minus Justiţia. Şi care nu va da înapoi", a scris Prună, pe Facebook.

În opinia sa, PSD va adopta un OUG de modificare a Codului penal care dezincriminează abuzul. "Lege penală mai blândă, Dragnea scăpat. OUG va conţine şi alte daruri/dezincriminări cadou pentru cei care îl susţin. O găleată mare, cu de toate pentru toţi", a adăugat fostul ministru.

Ea a comentat şi comunicatul transmis de preşedintele executiv al PSD, premierul Viorica Dăncilă, cu privire la decizia instanţei în cazul Dragnea, pe care l-a caracterizat drept "super jenant".

"Ce cred că trebuie să facem noi? Să insistăm cu demisia. Masiv, înainte de adoptarea unui OUG", a adăugat Raluca Prună.

Ea se întreabă de ce Victor Ponta a plecat de la conducerea PSD. "Nu era decât trimis în judecată. Dragnea, care i-a luat locul, a fost deja condamnat definitiv o dată, acum a doua oară în fond. PPS: Continuă odele. Carmen Dan e mai bună decât Viorica Dăncilă. Înţeleg loialitatea. Să îşi dea şi ele demisia, zic", a mai scris fostul demnitar.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul "DGASPC Teleorman" în legătură cu angajarea în această instituţie a două persoane care de fapt lucrau pentru organizaţia PSD. Decizia nu este definitivă .

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA