Raluca Turcan: Mihai Tudose este expresia perfectă a înapoierii PSD în materie de economie

Raluca Turcan: Mihai Tudose este expresia perfectă a înapoierii PSD în materie de economie

Premierul Mihai Tudose este lipsit de viziune și nu oferă nicio explicație coerentă, e de părere prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan.

"Mihai Tudose este expresia perfectă a înapoierii PSD în materie de economie. Numai PSD mai putea da un asemenea premier în 2017. Nicio explicație coerentă, nicio viziune, nicio investiție! Doar declarații grobiene în cascadă menite, de fapt, să creeze vinovați pentru eșecul guvernării PSD ALDE. Nimic bun nu poate veni în materie de economie de la un premier lipsit de viziune, un șef de partid speriat de justiție, un aliat care își vinde toți apropiații pentru a se menține la putere. Ce zice 'omul de afaceri' Tăriceanu de primitivismul șefului Guvernului?", a scris miercuri, Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook.

Raluca Turcan este sceptică privind informatizarea administrației publice.

"Să nu uitam că Tudose a fost ministru al economiei. România a avut un ministru al economiei fără card bancar!!! Cum o să facă Tudose PSD informatizarea administrației publice cu o asemenea abordare? PS. Când faci cumpărături cu cardul, dincolo de ușurință, este implicită și o anumită trasabilitate a veniturilor. Să fie oare declarația premierului un îndemn mascat către infractori să umble cu sacoșele de bani că altfel s-ar putea să aibă probleme?", a mai spus Raluca Turcan.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?

2 Un șobolan al Securității care a supraviețuit „democrației”

3 Dragnea va anunța duminică formarea unui nou partid

4 Cine sunt cei doi medici care au creat mitul Ivermectinei ca „leac miraculos” pentru COVID-19

5 Cine sunt animalele care au umplut de sânge un activist de mediu şi doi jurnalişti, într-o pădure din Bucovina