Rapid - Chindia 2-0. Giuleștenii revin pe podium, la 9 puncte de liderul Farul

Rapid - Chindia 2-0. Giuleștenii revin pe podium, la 9 puncte de liderul Farul

Spectacol total pe stadionul din Giulești. În etapa a 27-a a Ligii 1 Rapid a primit vizita Chindiei Târgoviște, formație neînvinsă până la acest meci în 2023.

FOTO Mediafax

După ce în etapa trecută giuleștenii au ratat șansa de a obține toate cele 3 puncte, elevii lui Adrian Mutu nu au mai făcut un pas greșit în lupta la titlu și și-au adjudecat toate punctele după un meci spectaculos.

A fost spectacol total atât pe teren cât și în tribune, acolo unde giuleștenii au fost susținuți de peste 10.000 de fani. Prima repriză a fost una cu ritm bun de joc în care ambele formații și-au creat ocazii mari de a marca.

În prelungirile primei reprize arbitrul i-a arătat al doilea cartonaș galben lui Tiberiu Căpușă. Atfel, oaspeții au revenit de la cabine doar în 10 oameni, ceea ce le-a făcut dificilă misiunea de a bloca toate atacurile furibunde ale gazdelor.

Marko Dugandzic a spart gheața în minutul 66, transformând o lovitură de la 11 metri. Etapa trecută, atacantul a irosit o lovitură liberă în remiza cu Mioveni. Imediat după reluarea jocului Boldor a gafat și și-a trimis mingea în propria poartă.

Atacantul croat, Marko Dugandzic, reușește să se desprindă în topul marcatorilor din Liga 1. Cu reușita din acest meci ajunge la golul cu numărul 16. Pe locul 2 este Andrea Compagno (FCSB) cu 14 goluri, în timp ce podiumul este completat de Denis Alibec cu 11 goluri, pentru liderul Farul.

Grație acestei victorii, Rapid revine pe podium, cel puțin provizoriu până la meciul celor de la FCSB care fac deplasarea la Argeș.

Formația antrenată de Toni Petrea suferă prima înfrângere din 2023 și rămâne pe locul 10, indiferent de celelalte rezultate din această etapă, la 11 puncte de ultimul loc de play-off.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...