Rapid, cel mai scump transfer al verii: Dan Șucu îl face fericit pe Bergodi

Rapid, cel mai scump transfer al verii: Dan Șucu îl face fericit pe Bergodi

Cu cinci goluri marcate în primele trei etape ale sezonului 2023-2024, la prima vedere, giuleștenii stau bine din punct de vedere ofensiv. Totuși, din momentul instalării sale pe bancă, antrenorul Cristiano Bergodi a spus că e nevoie de o dublură pentru Dugandžić (29 de ani), croatul în dreptul căruia sunt trecute deja trei reușite, în actuala stagiune. Astăzi, dorința tehnicianului italian a fost îndeplinită de Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului.

Dan Șucu, acționar majoritar Rapid

Kosovarii de la Ballkani tocmai au anunțat pe pagina lor de Facebook plecarea atacantului Albion Rrahmani. Acesta va ajunge la formația giuleșteană. Din informațiile obținute de Digi Sport, transferul e cel mai scump pentru Rapid în această vară, bucureștenii achitând 600.000 de euro pentru aducerea vârfului de 22 de ani. La Ballkani, Rrahmani a avut cifre destul de bune: 68 de meciuri, 35 de goluri și 9 pase decisive.

Cum a anunțat Ballkani plecarea lui Rrahmani?

*Despărțirile sunt dureroase, astăzi campionul nostru ne spune la revedere. Fiecare gol înscris va rămâne în inimile fanilor lui Ballkani, fiecare minut în care ai transpirat în tricoul echipei va fi în memoria noastră, contribuția ta a fost una de mare valoare. Îți mulțumim pentru comportamentul tău exemplar, pentru dedicarea ta în fiecare meci și în fiecare moment.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?