Rapid dă lovitura! Cel mai mare tranfer din istoria clubului. Va juca împotriva lui Messi şi Neymar

Rapid dă lovitura! Cel mai mare tranfer din istoria clubului. Va juca împotriva lui Messi şi Neymar

Rareş Ilie (19 ani), perla Rapidului, a semnat deja cu francezii de la Nice, fapt confirmat şi de finanţatorul Victor Angelescu. ”L-am vândut pe Rareş Ilie. Ne-am înţeles cu clubul francez şi a mai rămas doar să semnăm actele. Vom aduce şi un înlocuitor, dar abia ce am finalizat afacerea”, a declarat Victor Angelescu pentru ProSport.

Fotbalistul care a impresionat şi la Euro U19 va avea un salariu anual de 500.000 de euro în Ligue 1, în timp ce Rapidul va încasa o sumă-record, cea mai mare din istoria giuleştenilor pentru un jucător: 5 milioane de euro .

La Nice, puştiul va fi antrenat de Lucien Favre, fostul antrenor al Borussiei Dortmund, şi va împărţi vestiarul cu jucători de top, iar dacă se va impune ca titular va da piept cu stelele lui PSG, Messi, Neymar sau Mbappe.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...