Rapid-Farul remiză în runda secundă a play-off-ului din Superligă

Rapid-Farul remiză în runda secundă a play-off-ului din Superligă

Farul este lider în clasamentul play-off-ului cu 36 de puncte, la trei distanță de CFR Cluj, însă poate fi egalat de ardeleni, dacă acești reușesc să ia trei puncte în Bănie, în meciul cu Universitatea Craiova.

Funsho Bamgboye. Foto: FC Rapid 1923 via Facebook

Meciul a debutat cu ocazia uriașă ratată de Rapid, când Albu a scăpat singur cu Aioani, dar portarul Farului a reușit o paradă fantastică ('7). Răspunsul Farului nu s-a lăsat așteptat: a fost mai întâi torpila lui Artean ('10) și apoi două bare în decurs de câteva zeci de secunde, semnate de Alibec ('19) și Grameni ('20).

Golurile au venit după pauză. Astfel, Rapid a marcat în minutul 55 prin nigerianul Funsho Bamgboye, la o fază în care Dugandzic a ratat lamentabil finalizarea. A fost primul gol înscris în România de Bamgboye, venit în iarnă la Rapid. Tabela a rămas nemodificată 21 de minute, până în minutul 76, când Nedelcu, un mijlocaș defensiv a dat gol cu un șut de la 20 de metri.

Farul este lider în clasamentul play-off-ului cu 36 de puncte, la trei distanță de CFR Cluj, însă poate fi egalat de ardeleni, dacă acești reușesc să ia trei puncte în Bănie, în meciul cu Universitatea Craiova. De cealaltă parte, Rapid se află pe locul cinci în clasament, cu 28 de puncte. Echipa lui Adrian Mutu are patru meciuri consecutive fără victorie în campionat. De cealaltă parte, constănțenii vin după ce au început play-off-ul cu o victorie pe teren propriu cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1. Farul are două victorii consecutive în ultimele meciuri jucate, însă și o înfrângere în ultima deplasare.

În sezonul regulat, meciul din Giuleşti s-a terminat nedecis, 1-1, iar Farul a câştigat la Ovidiu, cu 2-1. Cele două s-au întâlnit şi în Cupa României, Farul câştigând cu 2-0 în Giuleşti în grupe.

FC Rapid Bucureşti - FC Farul Constanţa 1-1 (0-0), Stadion Rapid-Giuleşti - Bucureşti

Au marcat: Funsho Bamgboye (55), respectiv Dragoş Nedelcu (76).

Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Mihai Marius Marica (Bistriţa); al patrulea oficial: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti)

Arbitru video: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitru asistent video: Adrian Vornicu (Iaşi)

Observatori: Marian Dorobanţu (Buzău) - CCA, Constantin Stătescu (Bucureşti) - LPF

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria