Rapperul american PnB Rock, ucis în restaurantul în care se afla cu iubita sa. Motivul crimei

Rapperul american PnB Rock, ucis în restaurantul în care se afla cu iubita sa. Motivul crimei

PnB Roc, un rapper din Philadelphia în vârstă de 30 de ani, a fost ucis într-un restaurant din Los Angeles în timp ce lua masa cu iubita sa. Bărbatul care l-a ucis pe PnB Rock la Roscoe's House of Chicken & Waffles din sudul Los Angeles a cerut bijuterii și alte obiecte de valoare înainte de a se lupta cu rapperul și de a deschide focul, a declarat marți șeful poliției din Los Angeles, Michel Moore, relatează LA Times.

FOTO Getty Images

Moore a declarat că atacul de luni a avut loc la scurt timp după ce rapperul a fost etichetat online ca fiind la restaurant, iar poliția investighează dacă acesta este motivul care a determinat atacul.

Rock, în vârstă de 30 de ani, al cărui nume real era Rakim Allen, fusese la restaurant împreună cu prietena sa, care a postat o fotografie pe Instagram, etichetând și locul în care se află cei doi. Imaginea a fost ștearsă ulterior.

Când a fost atacat, cântărețul „era împreună cu familia sa, bucurându-se de o masă simplă. Acesta a fost atacat brutal de un individ care se pare că [a venit] în locație după o postare pe rețelele de socializare", a declarat Moore.

Căpitanul de poliție Kelly Muniz a declarat că un suspect a amenințat cu o armă de foc în restaurant și i-a cerut victimei mai multe obiecte de valoare. Surse au declarat pentru The Times că Rock a fost vizat pentru bijuteriile sale.

Rock a fost împușcat aproape imediat de atacator, a declarat Muniz.

El a împușcat victima și a fugit pe ușa laterală către o mașină, cu care a părăsit și locul faptei”, a spus ea.

Muniz a spus că victima a fost dusă la spital și a fost declarată moartă la ora 13:59.

Potrivit unei surse din cadrul forțelor de ordine, anchetatorii Departamentului de Poliție din Los Angeles examinează înregistrările video de securitate din interiorul restaurantului pentru a-l identifica pe cel care a tras. De asemenea, ei verifică afacerile din jur pentru a vedea dacă sistemele de securitate au surprins imagini cu atacatorul plecând pe jos sau cu un vehicul.

Anchetatorii analizau probele luni seară, a declarat Muniz. Ea a refuzat să comenteze cu privire la ceea ce a fost descoperit.

Rock s-a născut la 9 decembrie 1991, în Philadelphia. El a declarat pentru revista Paper că a fost inspirat să facă muzică la vârsta de 19 ani după ce a ascultat albumul „Take Care”, care a definit deceniul lui Drake.

PnB Rock FOTO Getty Images

FOTO Getty Images

Moartea lui Rock vine în contextul în care autoritățile spun că se confruntă cu o tendință tot mai mare de jafuri „follow home” și alte incidente violente.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...