Rareș Bogdan acuză PSD că vrea destabilizarea PNL: Nu există contestatari ai lui Ciucă în PNL

Rareș Bogdan acuză PSD că vrea destabilizarea PNL: Nu există contestatari ai lui Ciucă în PNL

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan susține că prin vehicularea în spațiul public a informațiilor conform cărora președintele PNL ar urma să fie schimbat din funcția de premier „se încearcă destabilizarea” partidului.

Europarlamentarul PNL a declarat că informația „nu are niciun strop de adevăr”, iar în cadrul PNL nu există contestatari ai lui Nicolae Ciucă. Rareș Bogdan că în acest moment partidul este cel mai unit, cel „puțin de când îl știu eu ca membru PNL, adică de trei ani”.

„Am dat declaraţii pe această temă. Este o făcătură cap-coadă. De obicei, când lansezi ceva în spaţiul public, mai are o frântură de adevăr sau ceva. Asta, v-o spun, cu toată convingerea şi cu toată încrederea, nu are niciun strop de adevăr. Unu: nu există contestatari ai lui Nicolae Ciucă în interiorul Partidului Naţional Liberal, PNL poate e cel mai unit, cel puţin de când îl ştiu eu ca membru PNL, adică de trei ani de zile. (...) În momentul ăsta, nu există contestatari la adresa lui Nicolae Ciucă, la adresa actualei conduceri, am introdus în cadrul conducerii inclusiv oameni care au fost în platforme diferite, de la domnul Guran, la domnul Motreanu”, a afirmat Rareş Bogdan în emisiunea Insider Politic, potrivit News.

Rareș Bogdan susține că se încearcă destabilizarea PNL, partidul fiind singurul din coaliție atacat de opoziție.

„Nu e bine ca PNL, pentru unii, să intre monolit în anii preelectorali, 2023, respectiv anul electoral cu miză majoră 2024. Se încearcă o destabilizare. Noi suntem singuri împotriva tuturor. Suntem în coaliţie cu PSD, dar în noi trage USR, în noi trage AUR, în noi trage Ludovic cu echipa lui, în noi trage Eugen Tomac, în noi, din când în când mai trage şi PSD, dacă nu pe faţă, pe subteran. Adică suntem... dar ne-am obişnuit, asta e! Mai rămâne să tragă şi Kelemen Hunor cu UDMR”, a adăugat prim-vicepreşedintele PNL.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…