Rareş Bogdan: Alegerea noastră pentru a fi premier este Florin Cîţu

Rareş Bogdan: Alegerea noastră pentru a fi premier este Florin Cîţu

Alegerea liberalilor pentru funcţia de premier pe scurtă, medie şi lungă durată este Florin Cîţu, a afirmat, duminică, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan.

"Cu siguranţă putem merge pe un premier din interiorul cabinetului care sau să demisioneze, sau să nu primească votul de investitură. Dar alegerea noastră pentru a fi premier, pe scurtă, medie şi lungă durată, este Florin Cîţu. Noi nu avem o altă opţiune. Oricine speculează alte opţiuni, sunt strict din dorinţa de a face scenarii politice. Noi mergem pe Florin Cîţu şi pe el îl vom susţine şi cu el vom traversa această perioadă", a declarat Rareş Bogdan în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima TV.

Întrebat dacă nu crede că el ar fi o variantă mai bună de premier, Rareş Bogdan a precizat că, din punctul său de vedere, "Florin Cîţu este cea mai potrivită persoană" pentru funcţia de prim-ministru.

"Eu îmi voi folosi toată influenţa şi capacitatea pentru a-i strânge o majoritate parlamentară lui Florin Cîţu", precizat prim-vicepreşedintele PNL. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...