Rareș Bogdan: Am vorbit cu Ludovic despre prefect, era la a treia recidivă… Trebuia să plece imediat!

Rareș Bogdan: Am vorbit cu Ludovic despre prefect, era la a treia recidivă… Trebuia să plece imediat!

Europarlamentarul și prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat, la GÂNDUL LIVE, că prefectul Capitalei trebuia să plece imediat după gafa cu „mersul la cumpărături”, fără să aștepte să fie demis. „Bine că a plecat!”, a spus politicianul, confirmând, cumva, decizia guvernului de a-l demite pe Gheorghe Cojanu.

„L-am ascultat pe Lucian. E un propagandist socialist de excepție și ne explica ce au făcut primarii. Nu vreau o polemică.

Primul loc unde s-a rezolvat problema tabletelor și tablelor electornice a fost Clujul, nu cred că Emil Boc s-a înscris în PSD.

„Prefectul era la a treia recidivă”

Am vorbit cu Ludovic despre prefect, era la a treia recidivă. I-am solicitat să-l demită din funcție,aduce grave prejudicii guvernului.

În cazul acestui om, care a avut și celebra afirmație cu scenariul carantinării unor cartiere, era depășit de această funcție. Iar declarația cu privire la faptul că era la cumpărături, fără să știe numărul de infectări… Trebuia să plece imediat.

Bine că a plecat!

Am avut un mare succes la Bruxelles. Nu am să intru în cursa jurnalistei Emmei Zeicescu, vizavi de susținerea lui Anisie, doamna Anisie e ministrul Învățământului, deciziile se iau nu doar de MEC, ci și de premier, colegii din Guvern, să sperăm că nu se vor face greșeli, inclusiv de ministerul Finanțelor.

„Bani vor fi pentru 500.000 de tablete”

Au fost licitate 83.000 tablete, erau necesare copiilor din România, undeva la 340.000. Bani vor fi pentru 500.000 de tablete, ar trebui rezolvată problema legislativă. Dacă noi licităm și se trezesc două firme că se trezesc să conteste licitația, nu am făcut nimic. Bani sunt.

Aici nu ne gândim la copiii noștri, cei care își permit, în astfel de situații, cum e România astăzi, trebuie să existe solidaritate, trebuie să ne gândim și la cei care nu își permit, să îi sprijinim. Pentru ei trebuie să asigure aceste tablete. Nu copilului nostru. Azi, guvernul nostru, peste 4 ani, Dumnezeu știe. Copilul trebuie să aibă aceeași șansă de a învăța”, a declarat Rareș Bogdan.
 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...