Rareş Bogdan, despre revocarea ministrului Nazare: Toţi liderii Coaliţiei au fost informaţi

Rareş Bogdan, despre revocarea ministrului Nazare: Toţi liderii Coaliţiei au fost informaţi

Prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, a declarat, joi, că toţi liderii Coaliţiei, inclusiv Ludovic Orban, au fost informaţi despre revocarea din funcţie a ministrului de Finanţe, Alexandru Nazare.

"Toţi liderii Coaliţiei au fost informaţi. Şi domnul Hunor şi domnul Dacian Cioloş şi domnul Dan Barna şi Ionuţ Moşteanu şi Ludovic Orban, toţi cei prezenţi la discuţia de luni din Coaliţie. Eu nu am fost, pentru că eram la alegerile de la Sectorul 2. Marţi a fost şedinţa, mă scuzaţi, sau ieri, în fiecare zi sunt alegeri... Deci, toţi liderii au fost informaţi. Premierul este cel care coordonează echipa şi este obligat să pună în aplicare programul de guvernare. Răspunde în faţa partidelor din Coaliţie, în faţa preşedintelui şi, mai ales, în faţa românilor pentru aplicarea programului de guvernare", a spus Rareş Bogdan, aflat în Teleorman.

Acesta a subliniat că şi preşedintele PNL a fost informat.

"Ludovic Orban a fost informat. A avut loc o discuţie", a susţinut Rareş Bogdan.

El a arătat că nu ştie detalii despre motivul revocării ministrului Nazare.

"Nu ştiu detalii, nu ştiu chestiunile care au dus la această situaţie, dar pot să vă spun că în cazul în care s-a ajuns la această situaţie, ea a fost precedată de mai multe discuţii între premier, între Florin Cîţu şi Alexandru Nazare. Sunt absolut convins că au fost cel puţin una sau două discuţii între cei doi, lămuritoare", a afirmat Rareş Bogdan.

Întrebat dacă Ludovic Orban a fost de acord cu decizia revocării ministrului de Finanţe, Rareş Bogdan a replicat: "Nu ştiu detalii, trebuie să îl întrebaţi pe Ludovic".

Prim-vicepreşedintele PNL a mai spus că "a avut loc o discuţie inclusiv între Ludovic Orban şi Alexandru Nazare la sediul din Modrogan, pentru că, precizează el, a fost acolo. ''Cred că imediat după (alegerile de la - n.r.) Sectorul 4", a adăugat Rareş Bogdan. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Interlopul Cătălin Mavrichie, asasinul lui „Caiac”, va fi eliberat condiționat după 13 ani de detenție

3 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante

4 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

5 Român prins după zece ani, graţie unui hamburger lăsat la locul faptei. A fost depistat cu ajutorul probei ADN