Rareș Bogdan: E nevoie să avem mintea la noi şi să venim cu candidat unic la Primăria Capitalei

Rareș Bogdan: E nevoie să avem mintea la noi şi să venim cu candidat unic la Primăria Capitalei

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a susținut la intrarea în ședințța Coaliției, luni, că liderii alianței PSD-PNL trebuie să vină cu o candidatură comună pentru Primăria Capitalei pentru a nu „dinamita” șansele celorlalți doi candidați comuni propușși pentru primăriile de sector.

FOTO Mediafax

„E o situaţie grea, dar trebuie să ieşim astăzi cu o soluţie finală. (...) Dacă vrem să mai funcţioneze coaliţia, cred că e nevoie să avem mintea la noi şi să venim cu candidat unic. Dacă mergem cu candidat separat, dinamităm şansele lui George Tuţă şi a lui Rareş Hopincă ( n. r. - candidații comuni la Primăria Sectorului 2 și Primăria Sectorului 5)”, a spus liberalul Rareș Bogdan înainte de a intera la ședinșa Coaliției, potrivit News .

Deciza Caliției cu privire la păstrarea candidatului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei este așteptată luni, când ar trebui depusă de medic și lideri la BEC.

Liderii alianței PSD-PNL s-au reunit de la 10 pentru a discuta cu privire la scandalul izbucnit în jurul medicului privind acuzațiile de incompatibilitate

Somat de cei doi lideri ai Coaliției, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, Cătălin Cărstoiu a făcut precizări într-o conferință de presă în care a aspus că hotărârea stă în mâinile alianței care l-a propus.

Înre timp, în spațiul public au fost vehiculate mai multe scenarii, ambele partide declarând oficial sau pe surse că au alte variante, însă independente de alianța PSD-PNL.

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat însă anterior că poate spune cu certitudine că alianţa PSD şi PNL la Primăria generală a Capitalei va avea un candidat unic.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro