Rareş Ilie a semnat cu Nice. ”Talentul României” e oficial al francezilor

Rareş Ilie a semnat cu Nice. ”Talentul României” e oficial al francezilor

"Clubul OGC Nice este încântat să anunţe sosirea lui Rareş Ilie (19 ani) de la Rapid Bucureşti. Mijlocaşul ofensiv născut în 2003 e oficial jucătorul nostru, după ce şi-a arătat talentul în ţara sa nativă, România. Tehnicul dreptaci de 19 ani, care de obicei joacă în partea stângă a ofensivei, în 4-3-3, sau 4-2-3-1, a avut 60 de prezenţe la prima echipă a Rapidului şi a marcat de 9 ori, la care se adaugă şi 12 pase decisive. A ajutat clubul legendar din Bucureşti să promoveze şi a fost om de bază. Internaţional de tineret al României, Rareş (1.83 cm) e un talent rar cu potenţial mare. OGC Nice îi urează un călduros bun venit!", au scris francezii pe ogcnice.com.

La rândul său, Rareş Ilie a transmis un mesaj emoţionant după despărţirea de Rapid: ”Mulţumesc pentru tot, Rapid! Mulţumesc pentru clipele superbe, de neuitat! Mulţumesc, dragi colegi, staff-ului, dragi suporteri! Rapid va rămâne întotdeauna în sufletul meu, oriunde aş merge! Dragi Rapidişti, vă ţin pumnii şi să ne revedem cu bine!”, a scris Rareş pe Facebook.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…