Râs și batjocură! Dăncilă îi dă în cap cu impotența lui Tăriceanu! Apoi i-o bagă și pe gât!

Râs și batjocură! Dăncilă îi dă în cap cu impotența lui Tăriceanu! Apoi i-o bagă și pe gât!

Râs și batjocură! Dăncilă-i dă în cap cu impotența lui Tăriceanu! Apoi i-o bagă și pe gât!
 
Premierul Viorica Dăncilă a respins marți acuzațiile aduse de Călin Popescu Tăriceanu, care spusese pentru Mediafax că nu vrea să fie parte ”dintr-o guvernare impotentă”. Întrebată de ziariști la Craiova despre declarația lui Tăriceanu, Dăncilă a spus că ”mă surprind declarațiile lui Tăriceanu. Cred că are miniștri în acest guvern, probabil că referirea e la miniștrii dumnealui”.

”Aceste acuzații nu fac decât să scindeze, iar eu mereu am îndemnat la consens și unitate. E regretabil”, a mai spus Dăncilă.

Premierul a respins și insinuările de blat cu președintele Klaus Iohannis făcute de Tăriceanu. ”E ultimul lucru care s-ar putea avea în vedere. PSD a fost cel criticat mereu de președinte, noi am avut numeroase obstacole, nu ALDE. Premierul e criticat, nu am auzit ca Iohannis să ceară demisia președintelui Senatului, mie mi-a cerut de șapte ori demisia, dacă asta înseamnă blat…”, a mai spus Dăncilă la Craiova.

Ea s-a referit și la desemnarea celor două propuneri pentru postul de comisar european, spunând că era normal ca aceștia să provină din PSD: ”Era normal ca desemnarea pentru comisari să fie din PSD, haideți să ne uităm la procente. Trebuia discutat cu colegii din PSD, i-am spus lui Tăriceanu pe cine am desemnat. Cred că se încearcă căutarea de motive. Mă nedumerește că până acum nu au fost aceste ieșiri în public, chiar dacă au existat divergențe, ele s-au discutat în coaliție”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

2 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

3 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…

4 Să rămână scris / Trump va câștiga mai categoric decât în 2016!

5 Îți vine să vomiți de furie! / Un fost deputat PDSR revenit în magistratură se pensionează după 1,3 ani cu 3.000…