Răspunsul genial al lui Cristiano Ronaldo după ce un copil i-a strigat „Messi e mult mai bun!” VIDEO

Răspunsul genial al lui Cristiano Ronaldo după ce un copil i-a strigat „Messi e mult mai bun!” VIDEO

Cristiano Ronaldo (38 de ani) este adulat în Arabia Saudită, unde joacă la Al-Nassr, însă nu de toată lumea. În zona Golfului sunt și fani înfocați ai lui Lionel Messi, care îl mai șicanează din când în când pe atacantul portughez.

Un copil i-a spus lui Cristiano Ronaldo că ”Messi e mult mai bun”, la finalul meciului pe care Al Nassr l-a câștigat cu Al Batin, 3-1, după ce în minutul 90 scorul era 0-1.

Momentul s-a petrecut pe tunel, iar Cristiano Ronaldo a decis să-i dea replica acelui copil: ”Du-te și urmărește-l pe el atunci. De ce ești aici?”, a spus starul lusitan.

Cristiano Ronaldo a fost primit cu brațele deschise de arabi. Foto Al Nassr

Cristiano Ronaldo, jucătorul lunii februarie în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo s-a adaptat rapid la Al-Nassr și a fost desemnat cel mai bun jucător al lunii februarie în Arabia Saudită. Luna trecut[, portughezul a reușit să marcheze opt goluri în cele patru meciuri jucate, dând și două assist-uri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei