Răsturnare de situație! Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian este un tânăr de 26 de ani fără cazier. El este internat la Elias, sub pază

Răsturnare de situație! Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian este un tânăr de 26 de ani fără cazier. El este internat la Elias, sub pază

Apar noi informații în cazul evenimentului care a zguduit lumea interlopă, uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Pe numele real, Florin Mototolea, a ajuns la spital în dimineața zilei de marți după o răfuială sângeroasă cu cei din clanul Rinu. Alături de interlopul care a murit câteva ore mai târziu, la Elias a ajuns și Ciprian Napi, grav rănit. Ciprian Napi este considerat principalul suspect al crimei, însă se vehiculează că nu acesta i-a aplicat lovitura fatală, de fapt.

Se pare că ucigașul liderului clanului Duduienilor ar fi un jucător de barbut de 26 de ani, fără antecedente penale, numit Richard Emanuel Gheorghe și care era un apropiat al celor din clanul Rinu.

Acesta este internat, in prezent, la Spitalul Elias din Capitala, unde urmeaza sa fie operat, potrivit Adevarul.ro.

Se pare ca tanarul a fost batut crunt de membrii clanului Duduianu, dupa ce acesta l-a injunghiat cu un cutit pe liderul lor.

Se pare că disputa ar pornit când Richard Gheorghe Emanuel i-ar fi spus liderului Duduienilor că face parte dintr-un clan care a trăit în sărăcie și că abia recent s-a ridicat din mizerie. A urmat o confruntare corp la corp, în urma căreia amândoi ar fi ajuns la pământ, iar Richard Gheorghe Emanuel l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior și i-ar fi secționat artera femurală, care i-a provocat o hemoragie fatală.

Numele sau ar fi Richard Emanuel Gheorghe, iar acesta nu apare in vreun dosar de pe portalul instantelor de judecata. Acesta ar fi un apropiat al clanului Rinu, camatarii care il imprumutau cu bani pe fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, la randul sau un impatimit al jocurilor de noroc, conform sursei citate.

Scandalul de la barbut

Potrivit surselor Ziare.com, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit marti dimineata dupa ce a fost injunghiat de o persoana intr-un scandal iscat de la o partida de barbut, in cartierul Giulesti din Capitala.

"In aceasta dimineata, in jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict intre mai multe persoane, in sectorul 6.

La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 20 Politie, fiind identificate mai multe persoane.

Doi barbati au fost transportati la spital, unul dintre ei, in varsta de 39 de ani decedand.

Cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei.

Audierile sunt in curs si se continua cercetarea la fata locului fiind ridicate mai multe probe si mijloace de proba.

Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri sub aspectul savarsirii infractiunii de omor", transmitea Politia Capitalei, pe 4 august.

La cateva ore dupa crima, seful Politiei Capitalei a iesit cu o declaratie in care spunea ca politia are capacitatea de a gestiona astfel de situatii.

Citeste si: Bogdan Berechet, seful politiei Capitalei, dupa executia lui Emi Pian: "Avem capacitatea de a gestiona astfel de situatii"

Trupul interlopului Florin Mototolea a fost dus, miercuri, 5 august, la locuinta sa din Pipera, unde s-au strans sute de oameni.

S-au imbulzit cu torii, fara masti si fara sa tina seama de distantare sociala. La priveghi a cantat si manelistul Florin Salam, cel care a spus la politie ca unii membrii din clanul Duduianu i-au laut abanii din cantari si l-au obligat sa presteze gratis la diverse petreceri.

In contextul imbulzelii de la priveghiul interlopului Emi Pian, Marcel Vela, Ministrul de Interne a spus ca s-au dat amenzi si ca nu se va mai intampla asa ceva.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa