Răsturnare de situație în alcovul Bucureștiului: Florin Belu, zis „Ureche”, a scăpat de acuzațiile de viol după 60 de zile de arest

Răsturnare de situație în alcovul Bucureștiului: Florin Belu, zis „Ureche”, a scăpat de acuzațiile de viol după 60 de zile de arest

Florin Belu a oferit primele, dar și singurele declarații pentru Antena Stars referitoare la acuzațiile de agresiune sexuală ce i-au fost aduse din partea unui fotomodel celebru de la noi. Afaceristul a stat în arest 60 de zile, iar tânăra și-a retras plângerea împotriva lui.

Florin Belu a oferit pentru Antena Stars primele și declarații refertoare la acuzațiile de agresiune sexuală aduse de către un fotomodel celebru de la noi. Tânăra a depus plângere împotriva afaceristului, susținând că a fost violată în luna februarie a acestui an în timp ce filma pentru o campanie publicitară. Omul de afaceri a fost arestat prevenitv pentru 30 de zile, urmând ca magistrații să îi mai adauge încă 30 de zile la pedeapsă.

Ce spune Florin Belu despre acuzațiile de agresiune sexuală

În urma unei noi decizii a magistraților, Florin Belu a fost eliberat, iar dosarul penal cu numele lui a fost clasat. Afaceristul a oferit singurele declarații la Antena Stars despre perioada cât a fost în arest, dar și motivul pentru care fotomodelul și-a retras plângerea după 65 de zile.

„Este un dosar penal, am fost pus sub urmărire penală. În momentul de față eu nu am nicio acuzație, în niciun fel de punct de vedere asupra mea, toate au fost clasate, dosarul a fost clasat. Persoana vătămată și-a retras plângerea. În momentul de față, ceea ce pot să vă spun este că toată lumea care mă cunoaște cu adevărat știe adevărul. Vă rog frumos să vă duceți să o întrebați pe ea de ce a depus-o. Și tot cu același motiv să o întrebați de ce a retras-o. Eu nu am vrut să fac nimic altceva decât să mă supun legii, să stau în arest, da? Iar în momentul când magistrații au hotărât ceea ce au hotărât, eu am fost pus în libertate, iar dosarul la ora actuală este plasat.”, a spus Florin Belu în exclusivitate pentru Antena Stars.

Florin Belu, cunoscut în Capitală drept „Ureche” a mai spus că nu are un răspuns referitor la motivul pentru care i-au fost aduse aceste acuzații, iar persoanele care îl cunosc știu tot adevărul. Cu toate că a trecut printr-o perioadă dificilă și foarte urâtă din viața lui, afaceristul a mărturisit că nu i-au fost afectate afacerile, tocmai datorită faptului că partenerii săi sunt perfect conștienți de personalitatea lui, iar arestul nu i-a pus piedici pe plan profesional.

Cu toate acestea, Florin Belu a declarat că îi va fi greu să treacă peste evenimentele neplăcute din viața lui, dar așa cum a precizat și el, toate sunt trecătoare și niciodată nu a mai fost acuzat de orice fel de fapt. Un cetățean fără antecedente penale, acuzațiile de agresiune sexuală l-au uimit pe „Ureche”, însă se bucură de decizia magistraților și vrea să își revină din punct de vedere emoțional.

„Vă pot spune un singur lucru: viața bate filmul, orice este posibil, m-ați înțeles? Eu nu am avut antecedente penale și nu am fost acuzat niciodată pentru niciun fel de fapt. Cine ține cont de lucrul ăsta se poate gândi și cerceta și își dă seama de mine ca persoană, ca om de afaceri. Este o perioadă urâtă din viața mea. Foarte urâtă! Și nu vreau să mai vorbesc despre ea, totul este trecător, orice minune ține 3 zile, încercăm să mergem înainte și să trec peste tot răul care mi s-a întâmplat. Nu mi-a fost deloc ușor din punct de vedere emoțional pentru că asta afectează pe oricine din toate punctele de vedere. Iar din punct de vedere al business-ului, merge înainte.”, a mai spus Florin Belu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…