Răsturnare de situație în cazul morții lui Socaciu/Dezvăluirile soției

Răsturnare de situație în cazul morții lui Socaciu/Dezvăluirile soției

Soția lui Victor Socaciu a declarat, marți, că soțul său a mers la spital pentru a face un drenaj din cauză sindromului post-COVID și că avea acumulări la plămâni. Și fiica acestuia a precizat că ”s-a ales cu pleurezie de pe urma COVID”. Familia a mulțumit însă medicilor pentru efortul făcut și a precizat că nu va acuza conducerea spitalului.

Cântărețul de folk Victor Socaciu (68 de ani) a murit luni. El a fost infectat cu COVID în luna aprilie, însă potrivit familiei a făcut o formă medie și a răspuns bine tratamentului.

Potrivit observatornews.ro , folkistul avea 68 de ani şi în ultima lună a fost internat în spital. La începutul lunii septembrie, Marina Almăşan spunea că fostul soţ a ajuns de urgență la Spitalul Carol Davila, din București, după ce i-ar fi cedat rinichii.

În urmă cu 11 ani, Victor Socaciu a primit rinichii unei fetițe de 10 ani, operaţia fiind realizată de medicul Mihai Lucan. Potrivit deputatului USR Emanuel Ungureanu, care l-a denunţat pe medic, rinichii puteau să salveze doi adolescenţi, care au murit, chiar în timp ce se întorceau spre casă de la dializă, din Cluj-Napoca, relatează adevărul.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante