Răsturnare de situație?/Bianca Drăgușanu, înlocuită de Gabi Bădălău! Vedeta se împacă și ea cu Alex Bodi?

Răsturnare de situație?/Bianca Drăgușanu, înlocuită de Gabi Bădălău! Vedeta se împacă și ea cu Alex Bodi?

Bianca Drăgușanu a revenit în atenția publicului. Blondina pare că a fost înlocuită de Gabi Bădălău și sunt șanse mari ca aceasta să se reîntoarcă în brațele afaceristului Alex Bodi. Toate semnele sunt destul de clare în ceea ce privește o eventuală împăcare, scrie Voxbiz.ro .

Gabi Bădălău a reușit să pună capăt războiului dus luni în șir cu Claudia Pătrășcanu. Cei doi au decis să petreacă weekendul împreună, la sfatul unui psiholog, iar fanii au observat acest detaliu imediat.

Gabi Bădălău a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a postat mai ulte fotografii pe rețelele de socializare cu cei mici, în care apare și Claudia. Deși acest weekend împreună ar trebui să fie o modelitate de a depăși mai bine divorțul, nu este exclus ca cei doi să se împace de tot.

Bianca Drăgușanu a postat și ea la rândul ei un story, în care bionergoterapeutul Lidia Fecioru vorbește despre înlocuirea unei persoane, semn că blondina știe deja că locul ei din viața lui Gabi Bădălău a fost ocupat.

Totuși, Bianca Drăgușanu ar putea să nu rămână singură prea multă vreme, mai ales după ultima mișcare făcută de Alex Bodi și logodnica sa. Cu alte cuvinte, nici povestea de iubire dintre Daria Radionova și Alex Bodi nu a durat prea mult. Cei doi și-au șters toate pozele pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare și nici măcar nu se mai urmăresc.

Bianca Drăgușanu se împacă cu Alex Bodi?

Un lucru e cert. Aceasta a păstrat toate fotografiile cu buchetele de flori primite de la afacerist, care se află în prezent în arest la domiciliu. Relația celor doi a fost una destul de tumultoasă. Daria și Alex Bodi aveau în plan să se căsătorească în urmă cu câteva luni, după cum mărturisea chiar el.

Cred că da (n.r.: nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere, este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa.

Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine.

O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, mărturiesa fostul soț al Biancăi Drăgușanu, la Antena Stars.

Deci, există posibilități mari ca după eșecul relației cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu să-și poată găsi liniște în brațele lui Alex Bodi, care este acum, un bărbat singur.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”