Rău a ajuns băbăcioiu'!/„Însoțitoarea” și-a pus telefonul pe burta lui Țiriac, la plajă, la Mamaia!

Rău a ajuns băbăcioiu'!/„Însoțitoarea” și-a pus telefonul pe burta lui Țiriac, la plajă, la Mamaia!

La 82 de ani, Ion Ţiriac este într-o formă de invidiat! Milionarul a scăpat de canicula din Bucureşti şi a mers, în weekend, să se relaxeze pe plaja milionarilor de la Mamaia, acolo unde îşi face veacul de mai mulţi ani, scrie Click.ro.

Ion Țiriac a venit însoțit de o brunetă sexy la plajă

Fostul mare sportiv a fost surprins de fotoreporterii Click!, în weekend, în timp ce se relaxa pe un şezlong plasat ilegal chiar la malul mării, pe plaja milionarilor. Nici de această dată, Ion Ţiriac nu a venit singur, ci însoţit de o brunetă sexy, misterioasă, care i-a ţinut companie la şedinţa de bronzat. Aceasta părea să aibă o relaţie destul de apropiată cu milionarul, căci la un moment dat tânăra şi-a amplasat „strategic” telefonul chiar pe abdomenul acestuia.

Bodyguarzii nu l-au scăpat din ochi pe Țiriac

Cei doi au stat câteva ore bune la plajă, sub atenta supraveghere a bodyguarzilor, cu tricoul pe ei însă. La orele prânzului, Ion Ţiriac, care-şi menţine silueta de sportiv şi la 82 de ani, nu s-a ferit să ia noua plajă din staţiunea Mamaia la picior, chiar dacă distanţa până la hotel nu era de ici de colo, pentru a merge împreună cu bruneta să servească masa.

Bodyguarzii nu l-au scăpat din ochi pe Țiriac


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

2 Așa o fi?

3 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

4 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD

5 De citit...