Răzvan Lucescu îl trimite la școală pe Pintilii. „Mereu ne descurcăm să fim șmecheri”

Răzvan Lucescu îl trimite la școală pe Pintilii. „Mereu ne descurcăm să fim șmecheri”

FCSB este antrenată pe teren de Mihai Pintilii, deși acesta nu are studiile necesare, și este acoperită în acte de Leonard Strizu, care are doar rol de decor la formația roș-albastră. Această situație a fost comentată de Răzvan Lucescu (53 de ani), unul dinre puținii români care performează în afara țării.

Razvan Lucescu e revoltat de lucrurile care se întâmplă în fotbalul românesc. Foto EPA EFE

„În primul rând, nu este corect pentru că nu se respectă regulile. Noi suntem învățați cu astfel de situații, ne descurcăm să fim șmecheri. Nu este vorba numai despre fotbal și despre acest scandal. În general, așa se întâmplă în România și în țările din est. Pentru a ajunge în sfârșit o țară normală, civilizată, trebuie să respectăm regulile!”, a declarat Lucescu pentru Fanatik.

Fostul selecționer nu contestă calitățile de tehnician ale lui Pintilii, dar îl trimite pe fostul mijlocaș la școală. „Poate că este cel mai bun și cel mai talentat antrenor al României. Dar nu poate antrena, nu are carnet. Să se ducă la școală să studieze, să treacă prin toate etapele prin care trebuie să treacă. Dacă nu respectăm regulile, se creează un haos permanent. Nu e fair-play pentru ceilalți, care respectă regulile”.

Mihai Pintilii, antrenorul fără carnet de antrenor. Captură TV

Mihai Pintilii, antrenorul fără carnet de antrenor. Captură TV

Este un exemplu greșit pe care îl dăm tuturor, nu numai celor din lumea fotbalului: «Nu respectați regulile, pentru că există variante să scăpați. Ăia mai puternici scapă, ăia mai slabi nu»”, a încheiat Lucescu Jr.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…