Răzvan Mironescu este candidatul PNL la Primăria sectorului 6

Răzvan Mironescu este candidatul PNL la Primăria sectorului 6

Biroul Politic Național al PNL a validat, marți, candidatura lui Răzvan Mironescu la Primăria sectorului 6 al Capitalei, a anunțat copreședintele PNL Vasile Blaga. "Am validat un candidat de primar pentru sectorul 6, în persoana dl Răzvan Mironescu, și trei candidaturi pentru funcția de președinte de consiliu județean: la Bistrița — dl Eugen Curteanu, la Neamț — dl Mugur Cozmanciuc, la Timiș — dl Alin Popoviciu", a spus Blaga într-o conferință de presă.

El a indicat că BPN al PNL a validat marți și trei președinți unici la organizațiile județene Hunedoara, unde conducerea va fi asigurată de Bogdan Țâmpău, Covasna — Codruț Opaiț și Vâlcea — Cristian Buican.

Blaga a precizat că BPN al PNL mai are de validat doi candidați pentru șefia CJ la Iași și la Mureș și un candidat pentru funcția de primar la Târgu Mureș.

Liderul PNL a arătat că BPN a stabilit și target-urile pe care fiecare organizație trebuie să le îndeplinească la alegerile locale.

O nouă ședință a BPN va avea loc vineri la Constanța, înainte de Liga Aleșilor Locali, unde vor fi adoptate patru rezoluții.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu