Reacția Alexandrei Stan după ce a fost surprinsă alături de George Pușcaș: „Sunt foarte sinceră”

Reacția Alexandrei Stan după ce a fost surprinsă alături de George Pușcaș: „Sunt foarte sinceră”

Alexandra Stan și George Pușcaș au apărut, recent, împreună, în Mykonos, Grecia, ceea ce a dat fanilor celor doi prilejul să speculeze că interpreta și atacantul Naționalei de fotbal ar avea o relație.

Alexandra Stan și George Pușcaș. FOTO Instagram

Ipostazele în care au fost surprinși Alexandra Stan și George Pușcaș pot duce cu gândul o relație apropiată. Artista neagă însă că ar avea o relație cu George Pușcaș și sugerează că la mijloc ar fi doar o prietenie.

Dacă mergi într-o vacanță cu niște oameni și sunt mai mulți oameni la o masă, nu înseamnă că ești cu unul din oamenii ăia. Voi mă cunoașteți pe mine, sunt foarte sinceră. Dacă eu aveam o relație, eram prima care ieșea în față și ziceam”, a declarat Alexandra Stan, la Antena Stars .

Alexandra s-a aflat, luna trecută, în Mykonos, în compania atacantului echipei de fotbal a României. Solista s-a fotografiat, inițial, îmbrăcată în tricoul lui Pușcaș, iar apoi a publicat și poze în care apărea în brațele atacantului.

Alexandra Stan ăn Mikonos. FOTO Instagram

Alexandra Stan ăn Mikonos. FOTO Instagram

Căsnicia Alexandrei Stan, sfârșită în doar câteva luni

În iunie 2021, Alexandra Stan a ajuns în fața ofițerului stării civile alături de Emanuel Necatu, Cununia lor a fost una secretă și a fost oficiată de Elena Lasconi, primărița orașului Câmpulung Muscel. Mirii au îmbrăcat costume naționale la ceremonie și păreau foarte fericiți împreună. Din nefericire, povestea lor s-a încheiat la fel de repede cum a început.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”