Reacția șefului CNAIR după reținerea de către DNA a lui Florea Dascălu, director în cadrul companiei

Reacția șefului CNAIR după reținerea de către DNA a lui Florea Dascălu, director în cadrul companiei

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol, a declarat că a luat act de reţinerea pentru 24 de ore a directorului pentru întreţinere al companiei, Florea Dascalu, şi, în funcţie de hotărârea instanţei, va lua o decizie privind suspendarea acestuia din funcţie.

Cristian Pistol, directorul CNAIR Foto Inquam Photos

„Am luat act de reţinerea pentru 24 de ore a directorului pentru întreţinere al CNAIR, Florea Dascălu, şi propunerea DNA de arestare preventivă pentru 30 de zile a acestuia. În funcţie de hotărârea instanţei privind solicitarea DNA în această speţă şi, în conformitate cu legislaţia muncii, voi lua o decizie privind suspendarea din funcţie a directorului Florea Dascălu“, a precizat Pistol într-o declaraţie transmisă, duminică, presei, potrivit Agerpres.

Florea Dascălu , director al Direcţiei de Întreţinere Drumuri Naţionale şi Autostrăzi din cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a fost reţinut de procurorii Serviciului Teritorial Timişoara al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Potrivit unui comunicat transmis duminică de DNA, el este cercetat pentru luare de mită, trafic de influenţă în formă continuată (şapte acte materiale) şi permiterea accesului unor persoane neautorizate la informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, în scopul obţinerii pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite (cinci acte materiale).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia