Reacție vehementă a managerului general al FCSB, după înfrângerea din Giulești: ”A fost măcel!”

Reacție vehementă a managerului general al FCSB, după înfrângerea din Giulești: ”A fost măcel!”

Managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, a criticat dur arbitrajul centralului Horațiu Feșnic, care a avut două decizii decisive în prima parte a jocului la intrările dure ale lui Grigore și Onea.

Foto Facebook / Mihai Stoica

Mihai Stoica a comentat, pe rețele de socializare, despre intrările dure ale jucătorilor giuleșteni la Coman și Compagno care au fost aproape de niște accidentări oribile.

”Nu mai vorbiți de fotbal, oameni buni!

Vorbiți de intrarea lui Onea la Coman. Vorbiți de intrarea lui Grigore la Compagno. Vorbiți de Feșnic și de celebrul arbitru VAR Vidican. Toată săptămâna am declarat public că singura temere pe care o am este că va fi tolerat jocul dur. Doar că ce a fost aici nu a fost un joc dur. A fost măcel.”, a scris Stoica pe Facebook.

El a aruncat și niște săgeți asupra celor care iau decizii cu privire la delegarea arbitrilor care au decis să îl trimită pe Hațegan să oficializeze partida dintre Al Nassr și Al Wehda.

”Înțeleg că cel mai influent și valoros arbitru VAR român, Hațegan, a fost trimis să oficieze mâine un meci foarte important pentru fotbalul românesc, Al Nassr - Al Wehda. Dacă nu e adevărat, am fost dezinformat și îmi prezint scuze.”, a adăugat managerul celor de la FCSB.

După înfrângerea din Giulești, FCSB ratează șansa de a urca pe locul secund, la finalul turului din play-off. Urmează doar partide decisive în lupta la titlu după ce Farul s-a distanțat din nou la 5 puncte.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți, ca să vedeți pe mâinile cui a ajuns România!

2 VIDEO Dilema Danei Budeanu / „Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”

3 „Parcă am fi coafeze” / Profesoară, oripilată de cadourile pe care le fac părinții de Sărbători

4 STS / Șapte indicii că telefonul tău mobil ar putea fi virusat

5 Ea este românca rămasă goală în fața lui Mussolini, și și-a recuperat banii în 1931 punând pistolul pe masa bancherilor