Realitatea TV Plus, noua televiziune a PSD/Gușă, a intrat rapid în grila RCS. Emisia e făcută cu aceiași jurnaliști și aceleași emisiuni ca la Realitatea TV

Realitatea TV Plus, noua televiziune a PSD/Gușă, a intrat rapid în grila RCS. Emisia e făcută cu aceiași jurnaliști și aceleași emisiuni ca la Realitatea TV

Realitatea TV Plus, noua televiziune a PSD/Gușă, a intrat rapid în grila RCS. Emisia e făcută cu aceiași jurnaliști și aceleași emisiuni ca la Realitatea TV.

Realitatea TV Plus, noua televiziune de știri controlată de Cozmin Gușă, a intrat de vineri în grila cablistului RCS în locul Realității TV, televiziunea care și-a pierdut marți licența din cauza problemelor financiare.

La noua televiziune, operată de o altă firmă și cu o licență distinctă de Realitatea TV, emisia e realizată de aceiași ziariști și moderatori ca la vechea televiziune. Grafica e identică cu cea veche, cu excepția siglei, unde a fost adăugată particula ”PLUS”.

Noua televiziune rulează periodic un promo care arată că ”Realitatea nu poate fi închisă”.

Compania care operează Realitatea Plus TV este deținută de Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru, aceiași acționari ca în cazul Realitatea TV. Firma are datorii de milioane de lei, potrivit Newsweek.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

2 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

3 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

4 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

5 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…