Realitatea TV Plus, noua televiziune a PSD/Gușă, a intrat rapid în grila RCS. Emisia e făcută cu aceiași jurnaliști și aceleași emisiuni ca la Realitatea TV

Realitatea TV Plus, noua televiziune a PSD/Gușă, a intrat rapid în grila RCS. Emisia e făcută cu aceiași jurnaliști și aceleași emisiuni ca la Realitatea TV

Realitatea TV Plus, noua televiziune a PSD/Gușă, a intrat rapid în grila RCS. Emisia e făcută cu aceiași jurnaliști și aceleași emisiuni ca la Realitatea TV.

Realitatea TV Plus, noua televiziune de știri controlată de Cozmin Gușă, a intrat de vineri în grila cablistului RCS în locul Realității TV, televiziunea care și-a pierdut marți licența din cauza problemelor financiare.

La noua televiziune, operată de o altă firmă și cu o licență distinctă de Realitatea TV, emisia e realizată de aceiași ziariști și moderatori ca la vechea televiziune. Grafica e identică cu cea veche, cu excepția siglei, unde a fost adăugată particula ”PLUS”.

Noua televiziune rulează periodic un promo care arată că ”Realitatea nu poate fi închisă”.

Compania care operează Realitatea Plus TV este deținută de Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru, aceiași acționari ca în cazul Realitatea TV. Firma are datorii de milioane de lei, potrivit Newsweek.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

2 Greu de digerat / S-a aflat cum l-au prins polițiștii pe jurnalistul Pro TV Marius Buga

3 Jurnalistul Pro TV Marius Buga a fost arestat pentru 30 de zile / Detalii greu de digerat din dosarul de act sexual

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...