Realitatea TV Plus, noua televiziune a PSD/Gușă, a intrat rapid în grila RCS. Emisia e făcută cu aceiași jurnaliști și aceleași emisiuni ca la Realitatea TV

Realitatea TV Plus, noua televiziune a PSD/Gușă, a intrat rapid în grila RCS. Emisia e făcută cu aceiași jurnaliști și aceleași emisiuni ca la Realitatea TV

Realitatea TV Plus, noua televiziune a PSD/Gușă, a intrat rapid în grila RCS. Emisia e făcută cu aceiași jurnaliști și aceleași emisiuni ca la Realitatea TV.

Realitatea TV Plus, noua televiziune de știri controlată de Cozmin Gușă, a intrat de vineri în grila cablistului RCS în locul Realității TV, televiziunea care și-a pierdut marți licența din cauza problemelor financiare.

La noua televiziune, operată de o altă firmă și cu o licență distinctă de Realitatea TV, emisia e realizată de aceiași ziariști și moderatori ca la vechea televiziune. Grafica e identică cu cea veche, cu excepția siglei, unde a fost adăugată particula ”PLUS”.

Noua televiziune rulează periodic un promo care arată că ”Realitatea nu poate fi închisă”.

Compania care operează Realitatea Plus TV este deținută de Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru, aceiași acționari ca în cazul Realitatea TV. Firma are datorii de milioane de lei, potrivit Newsweek.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

3 Așa o fi?

4 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu

5 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?