Refugiați din Ucraina, prădați de hoți în România. Cum a rămas o familie fără 60.000 de euro

Refugiați din Ucraina, prădați de hoți în România. Cum a rămas o familie fără 60.000 de euro

După ce au scăpat cu viață din războiul din Ucraina, o familie de refugiați din Timișoara a fost prădată de hoți.

Având mașina încărcată cu tot ce au putut lua de acasă, ucrainenii au ajuns imediat ținta grupărilor de hoți din Timișoara. Printr-o astfel de poveste a trecut și o familie care a părăsit Ucraina și a ajuns, pentru o perioadă, în România. Aceștia aveau la ei 60.000 de euro, bani cu care sperau să se descurce până la calmarea războiului, precum și alte obiecte de valoare. Aceștia au făcut însă greșeala de a lăsa mașina nesupravegheată în centrul Timișoarei, care a ajuns să fie imediat prădată de hoți.

„La data de 21 martie a.c., la nivelul Secției 1 Urbană Timișoara a fost depusă o sesizare, cu privire la faptul că unei familii de ucraineni i-ar fi fost sustrase o sumă de bani și mai multe bunuri, din autoturismul parcat pe strada Sfântul Ioan din municipiul Timișoara, de către persoane necunoscute.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "furtcalificat", cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor legale care se impun, a transmis poliția din Timișoara joi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu