Regele Mihai despre intenția nepotului să Nicolae de a se căsători: Decizia de scoatere din Linia de Succesiune - neschimbată

Regele Mihai despre intenția nepotului să Nicolae de a se căsători: Decizia de scoatere din Linia de Succesiune - neschimbată

Regele Mihai I îi urează fericire și pace sufletească nepotului său Nicolae Medforth-Mills (Nicholas de Roumanie Medforth Mills) în urma anunțatei intenții de a se căsători cu Alina Maria Binder, menționând însă că decizia de a-i retrage acestuia titlul de principe al României și calificativul de Alteță Regală și a-l scoate din Linia de Succesiune rămân neschimbate.

"Majestatea Sa Regele Mihai I și Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, au luat cunoștință despre intenția fiului Principesei Elena, domnul Nicolae Medforth-Mills, de a se căsători. Regele a răspuns nepotului său, urându-i fericire și pace sufletească, precum și puterea de a lua decizii corecte. Majestatea Sa a menționat, încă o dată, că decizia de a retrage titlul de principe al României și calificativul de Alteță Regală precum și decizia de a scoate pe Nicolae din Linia de Succesiune rămân neschimbate, după căsătoria acestuia", informează Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I, printr-un comunicat transmis luni AGERPRES.

Sursa citată mai precizează că Principesa Margareta, Custodele Coroanei, "a trimis, de asemenea, o scrisoare de felicitare nepotului Alteței Sale Regale".

Nepotul Regelui Mihai, Nicholas de Roumanie Medforth Mills, a anunțat luni că a cerut-o în căsătorie pe Alina Maria Binder, nunta urmând să aibă loc în vara anului 2018.

"Îmi face o deosebită plăcere să anunț logodna mea cu domnișoara Alina Maria Binder. Cererea în căsătorie a fost făcută în luna iunie a acestui an, în timpul vacanței pe care am petrecut-o împreună în Cornwall, Marea Britanie", a scris Nicholas de Roumanie pe pagina lui de Facebook.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

3 Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis

4 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

5 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…