Reghecampf consideră că Steaua și Sparta au șanse egale de calificare

Reghecampf consideră că Steaua și Sparta au șanse egale de calificare

Antrenorul echipei de fotbal Steaua București, Laurențiu Reghecampf, a apreciat că vicecampioana României și Sparta Praga au șanse egale de calificare în play-off-ul Ligii Campionilor, după tragerea la sorți a turului al treilea preliminar, efectuată vineri, la Nyon.

"Vom întâlni un adversar foarte puternic. Este o dublă întâlnire în care cele două echipe pornesc cu șanse egale și sperăm să obținem calificarea în play-off. Putem considera că avem un mic avantaj, deoarece partida decisivă va avea loc la București, unde sperăm ca suporterii noștri să ne ofere un suport incredibil", a spus Reghecampf, citat de site-ul oficial al clubului.

Partida din prima manșă se va disputa la Praga, pe 26 sau 27 iulie, în timp ce returul este programat pe Arena Națională, pe 2 sau 3 august.

AC Sparta Praga este o grupare înființată în 1893, care a cucerit 33 titluri ale Cehoslovaciei (respectiv Cehiei), 14 Cupe și 2 Supercupe. Cea mai mare performanță la nivel european pentru praghezi este atingerea semifinalelor Cupei Campionilor Europeni în 1992, când trofeul a fost câștigat de FC Barcelona.

Steaua și Sparta s-au mai întâlnit în primul tur al Cupei Campionilor Europeni, sezonul 1988-1989, când roș-albaștrii s-au calificat după 2-2 și 5-1, ajungând să joace finala cu AC Milan, la Barcelona.

AGERPRES (AS/autor: Mihai Țenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...