Reghecampf, plecare profitabilă de la Craiova: Ce sumă a primit, fără niciun trofeu câştigat

Reghecampf, plecare profitabilă de la Craiova: Ce sumă a primit, fără niciun trofeu câştigat

Dintre primele trei clasate în recent încheiata ediţie a Ligii I, CFR Cluj şi FCSB au anunţat deja că vor continua cu antrenorii lor aflaţi în funcţie, Dan Petrescu, respectiv Anton Petrea. În schimb, CS U Craiova, locul 3 în play-off, tocmai a încheiat conturile cu Laurenţiu Reghecapmf.

A fost un deznodământ oarecum aşteptat, în condiţiile în care „Reghe“ a ratat titlul, dar mai ales câştigarea Cupei României, CS U Craiova fiind eliminată, în mod surprinzător, de Sepsi, în semifinale.

În ciuda acestor contraperformanţe, pierderile au fost doar pentru clubul din Bănie. Atât sportiv, cât şi financiar. Reghecampf a plecat de la Craiova cu buzunarele pline. Pe lângă salariul său lunar, de 15.000 de euro, antrenorul de 46 de ani a încasat şi 180.000 de euro acum, pentru rezilierea contractului. Potrivit prosport.ro , „Reghe“ chiar i-a făcut un discount patronului Mihai Rotaru, în condiţiile în care, potrivit clauzei din contract, Craiova era obligată să plătească 300.000 de euro pentru rezilierea contractului cu Reghecampf, valabil până în iulie 2023!

Singura realizare a Craiovei din mandatul lui „Reghe“ rămâne calificarea în turul II preliminar din Conference League graţie câştigării barajului european cu Botoşani, scor 2-0.

45

de meciuri a adunat Laurenţiu Reghecampf la CS U Craiova: 26 de victorii, 7 remize, 12 înfrângeri. Golaveraj: 86—37.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro