Regina Elisabeta a II-a, o suverană cu simțul umorului VIDEO

Regina Elisabeta a II-a, o suverană cu simțul umorului VIDEO

Cu toate că era cunoscută drept o suverană cu simţ al responsabilităţii uriaş, Regina Elisabeta a II-a a surprins deseori întreaga lume cu umorul ei negru. Pe măsură ce Regatul Unit se va împăca cu moartea Reginei Elisabeta a II-a, mulți se vor gândi la viața ei remarcabilă, relatează Cosmopolitan .

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani. Foto: Arhivă

Iată top nouă cele mai amuzante momente cu suverana britanică:

Momentul tăierii tortului cu o sabie: „Respinge modernitatea, îmbrățișează tradiția”

În timpul unui angajament regal, care a avut loc în anul 2021, Regina Elisabeta a II-a a hotărât să taie un tort cu o sabie.

Există un cuțit acolo dacă doriți să-l utilizați", spune unul dintre organizatorii evenimentului.

Știu că este”, a răspuns ea, continuând să strângă în mână sabia. „Dar așa este mai neobișnuit”.

Gluma realizată la adresa preşedintelui George W. Bush

În timpul unui dineu cu liderii mondiali în anul 2007, președintele Bush a spus accidental că a sărbătorit bicentenarul american în anul 1776 în loc de 1976. După ce Bush a greșit, adăugând 200 de ani la vârsta suveranei britanice, aceasta a afirmat: „Mă întrebam dacă ar trebui să încep acest toast spunând: „Când am fost aici în 1776...””

Nu pot să întrec replica asta”, a afirmat Bush în timpul toast-ului.

Întâlnirea cu James Bond

Regina Elisabeta a II-a a șocat o lume întreagă în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din anul 2012.

În cadrul unei scenete, regina pare să sară cu parașuta din elicopter pentru a ateriza pe Stadionul Olimpic. Însă, cascadoria nu a fost realizată de suverana britanică.

Regina Elisabeta a fost foarte amuzată de idee și a fost de acord imediat”, a afirmat croitoreasa regală Angela Kelly.

Sandvișul cu marmeladă

În timpul celebrării Jubileului de Platină din iunie, suverana britanică a fost filmată luând ceaiul cu Ursul Paddington.

Ursul Paddington i-a dăruit Reginei Elisabeta a II-a un sandviș cu marmeladă. „Întotdeauna țin unul în caz de urgență”, a afirmat el.

La fel și eu”, i-a replicat Regina, deschizându-și geanta.

„Ei bine, oricum sunt încă în viață”.

În timpul unei vizite în Irlanda de Nord, în anul 2016, prim-ministrul adjunct al Irlandei Martin McGuinness a întrebat-o pe suverana britanică dacă se sime bine, Majestatea Sa i-a răspuns: „Ei bine, oricum sunt încă în viață”.

Momentul în care un turist a întrebat-o dacă a văzut-o vreodată pe Regină

Un turist american, care făcea drumeții lângă Castelul ei din Balmoral, a întrebat-o pe suverana britanică: „Aţi întâlnit-o vreodată pe Regină?”. „Nu", i-a răspuns ea.

Ulterior, a arătat către ofițerul ei de protecție, Richard Griffin, și a afirmat: „Dar el o întâlneşte în mod obişnuit”.

Summitul G7 din anul 2021

În timpul unui shooting foto oficial în cadrul Summitului G7 din anul 2021, Regina Elisabeta a II-a a stârnit râsetele liderilor mondiali când a întrebat: „Ar trebui să arătăm de parcă ne-am distra?”

Momentul în care Justin Trudeau a făcut-o să se simtă „atât de bătrână”

În timpul unui toast în cinstea Reginei Elisabeta a II-a, Justin Trudeau a afirmat că a a fost al 12-lea premier canadian care a deținut funcția în timpul domniei sale. Suverana a afirmat: „Mulțumesc, domnule prim-ministru al Canadei, că m-ai făcut să mă simt atât de bătrână”.

Jocurile Invictus din anul 2016

Într-un clip video care promovează Jocurile Invictus din anul 2016, Prințul Harry a primit un mesaj video de la Michelle Obama.

Hei, Prințule Harry, îți amintești când ne-ai spus să-l aducem la Jocurile Invictus?”, a afirmat Michelle Obama făcând referire la soțul ei, Barack Obama.

Ai grijă ce îți dorești”, spune fostul președintele Barack Obama, în timp ce un soldat mimează un gest în care pare că lasă din mână microfonul.

În momentul în care Prințul Harry îi arată mesajul suveranei, regina Elisabeta răspunde cu „Oh, chiar, te rog”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 Asta e Rusia, oameni buni!