Regionala de Drumuri: Pe DN 7 Valea Oltului în judeţul Sibiu cad copaci fără oprire de peste 24 de ore

Regionala de Drumuri: Pe DN 7 Valea Oltului în judeţul Sibiu cad copaci fără oprire de peste 24 de ore

Drumarii sunt nevoiţi să intervină în continuare luni seara pe DN 7 Valea Oltului, unde cad copaci pe carosabil fără oprire de mai bine de 24 de ore, din cauza ninsorii abundente, o situaţie fără precedent în ultimii ani, potrivit reprezentanţilor Regionalei de Drumuri şi ai Poliţiei.

"DN 7 Valea Oltului judeţul Sibiu cad copaci pe drum fără oprire", a declarat, luni seara, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, Robert Elekes.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, a precizat luni, pentru AGERPRES, că în ultimii ani nu s-au înregistrat atât de mulţi arbori căzuţi pe DN 7, într-o singură zi.

Pentru înlăturarea arborilor de pe şosea, au fost mobilizaţi drumarii şi pompierii din Sibiu.

Traficul rutier a fost întrerupt pentru 10-15 minute de mai multe ori, în ultimele 24 de ore, pentru a elibera carosabilul de copacii doborâţi de zăpadă.

Numai în cursul nopţii de duminică spre luni, pe DN 7 au căzut 12 copaci. Două maşini, un automobil şi un autotren, au fost avariate de arborii căzuţi pe Valea Oltului, fără să fie nicio persoană rănită, potrivit IPJ Sibiu. AGERPRES/(A,AS - autor: Isabela Paulescu, editor: Karina Olteanu, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu