Remus Truică, Prințul Paul, Dan Andronic și alți inculpați în dosarul Ferma Băneasa rămân sub control judiciar

Remus Truică, Prințul Paul, Dan Andronic și alți inculpați în dosarul Ferma Băneasa rămân sub control judiciar

Remus Truică, Prințul Paul, Dan Andronic, Marius Marcovici, Lucian Mateescu, Nela Păvăloiu, Theodor Chiriac, Nicolae Jecu, Valentin Delcea și Niculae Dima, inculpați în dosarul Ferma Băneasa, rămân încă 60 de zile sub control judiciar, au hotărât marți, aproape de miezul nopții, magistrații Curții de Apel Brașov.

"Modifică în parte măsura controlului judiciar stabilit față de Delcea Valentin, în sensul desemnării ca organ de supraveghere Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov. De asemenea, a fost aprobată cererea inculpatei Păvăloiu Nela de a părăsi teritoriul României în perioada 15 august — 4 septembrie 2016, pentru a de deplasa la Bruxelles. Inculpații pot face contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare. Pentru procedurile din Camera Preliminară, instanța se va pronunța în data de 16 august", a precizat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Brașov, judecătoarea Cristina Corneliu.

Marți, inculpații în dosarul Ferma Băneasa au fost prezenți la Curtea de Apel Brașov pentru proceduri în Camera Preliminară și pentru verificarea măsurilor preventive. Procesul a început la ora 11,00 și s-a terminat în jurul orei 22,00.

Avocatul Prințului Paul, Liviu Turcu, a estimat că procesul pe fond va începe probabil în lunile octombrie sau noiembrie.

Remus Truică, Prințul Paul, Dan Andronic, alături de alte persoane, au fost trimiși în judecată de procurorii DNA în dosarul Ferma Băneasa. Remus Truică este învinuit de constituire de grup infracțional organizat, trafic de influență și spălare de bani, ambele în formă continuată, complicitate la abuz în serviciu și dare de mită, iar Prințul Paul de cumpărare de influență și spălare de bani, ambele în formă continuată.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa