Revoltă în cazul Simona Halep. Trei jucătoare, puse la zid pentru că stau cu mâine în sân și nu o apără pe româncă

Revoltă în cazul Simona Halep. Trei jucătoare, puse la zid pentru că stau cu mâine în sân și nu o apără pe româncă

Cazul Simonei Halep stârnește comentarii pe întreg mapamondul. Românca este apărată de omul de televiziune Jaiden Michael, care nu înțelege de ce jucătoarele din consiliul WTA nu iau atitudine în privința româncei, mai ales că verdictul în cazul ei de dopaj este tergiversat de tribunalul Sport Resolutions.

Simona Halep așteaptă verdictul tribunalului. Foto EPA EFE

Jaiden Michael a sărit în ajutorul Simonei Halep, care traversează cu siguranță cea mai grea perioadă a carierei sale. „Aveți de gând să faceți ceva pentru a vă ajuta colega? Consiliul WTA… Victoria Azarenka, Jessica Pegula, Donna Vekic? Nu v-am văzut pe niciuna făcând sau spunând vreun cuvânt despre haosul din cazul Simonei Halep”, a scris Jaiden Micheal, pe Twitter.

Pe lângă cele trei jucătoare menționate de omul de televiziune, din consiliul jucătoarelor WTA mai fac parte Sloane Stephens, Madison Keys, Magda Linette, Gabriela Dabrowski și Aleksandra Krunic.

A coborât sub locul 500 WTA

În așteptarea unui verdict care pare că întârzie intenționat, Simona Halep a plătit deja prețul cel mai mare pentru implicarea ei într-un caz de dopaj. Pentru că, fără niciun meci în circuitul feminin de aproape un an, constănțeanca a ajuns la un nivel înregistrat în urmă cu 15 ani, când abia făcea primii pași în tenisul seniorilor: o poziție sub locul 500 mondial.

De altfel, românca și-a strigat neputința în luna mai, când a scris pe contul ei de Instagram: „Să nu fiu lăsată să particip la niciun turneu timp de opt luni de zile… Acum știu că am ratat Australian Open, Roland Garros și Wimbledon. Ca să nu mai spun că am pierdut toate punctele și poziția din clasamentul WTA. Nu doar că mi-au «ucis» reputația, ci și pe mine ca jucătoare profesionistă”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat