Revoltă în PSD după ce fiul lui Piedone a fost pus pe listele din Suceava. Primarul din Fălticeni: Nu-l voi susține pe „Agamiță Dandanache”

Revoltă în PSD după ce fiul lui Piedone a fost pus pe listele din Suceava. Primarul din Fălticeni: Nu-l voi susține pe „Agamiță Dandanache”

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, vicepreședinte al organizației județene PSD Suceava, s-a declarat revoltat de impunerea de la centru lui Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, pe un loc eligibil pe listele PSD din Suceava.

Astfel, pe locul trei, considerat eligibil la Camera Deputaților, PSD l-a impus pe Vlad Popescu, liderul PPU-SL sector 5 București și fiul controversatului Cristian Popescu Piedone. Vlad Popescu s-a înscris în PSD pentru a putea candida la alegerile din 6 decembrie pentru acest partid. Tatăl său, Cristian Popescu Piedone, a făcut o vizită la sediul PSD imediat după alegerile locale, Marcel Ciolacu declarând atunci că au discutat despre majoritatea din Consiliul Local al Sectorului 5.

„Sunt foarte dezamăgit în primul rând de listele pe care le-am văzut în presă. Total atipic și total nestatutar pentru că în cadrul organizației județene nu s-au discutat aceste liste decât în ordinea alfabetică, în totală bătaie de joc pentru statutul și pentru membrii acestui partid”, a declarat primarul din Fălticeni pentru portalul NewsBucovina.

„Suntem ca într-o „Scrisoare pierdută” și va trebui să-l susținem pe Agamiță Dandanache. La Fălticeni nu-l voi susține pe Agamiță Dandanache, indiferent cum se va numi el, indiferent că e trimis de la București sau din altă parte pentru că aici, în Suceava, noi trebuie să decidem și nu Bucureștiul”, a mai spus Cătălin Coman.

Foto: Vlad Popescu (InquamPhotos / Octav Ganea)


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Președintele, reacție la numirile politice din Mureș: Este inacceptabil să fie promovați mediocri, impostori, …

2 BREAKING Condamnări grele cu închisoare într-un dosar de retrocedări ilegale: Crinuța Dumitrean – 6 ani, Marko…

3 Cristian Adomniței, condamnat la 3 ani și 2 luni închisoare cu executare / Acest jeg a fost unul dintre „zeii US…

4 Vremea potăilor / După ce l-a pupat în cur pe șeful Transgaz, Florian Bichir, candidat PMP la Senat, și-a ascuns…

5 Proiecție pentru parlamentare furnizată de Rareș Bogdan: PNL, USR și PMP, majoritate stabilă, de peste 60%. Pr…