Revoltă în PSD după ce fiul lui Piedone a fost pus pe listele din Suceava. Primarul din Fălticeni: Nu-l voi susține pe „Agamiță Dandanache”

Revoltă în PSD după ce fiul lui Piedone a fost pus pe listele din Suceava. Primarul din Fălticeni: Nu-l voi susține pe „Agamiță Dandanache”

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, vicepreședinte al organizației județene PSD Suceava, s-a declarat revoltat de impunerea de la centru lui Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, pe un loc eligibil pe listele PSD din Suceava.

Astfel, pe locul trei, considerat eligibil la Camera Deputaților, PSD l-a impus pe Vlad Popescu, liderul PPU-SL sector 5 București și fiul controversatului Cristian Popescu Piedone. Vlad Popescu s-a înscris în PSD pentru a putea candida la alegerile din 6 decembrie pentru acest partid. Tatăl său, Cristian Popescu Piedone, a făcut o vizită la sediul PSD imediat după alegerile locale, Marcel Ciolacu declarând atunci că au discutat despre majoritatea din Consiliul Local al Sectorului 5.

„Sunt foarte dezamăgit în primul rând de listele pe care le-am văzut în presă. Total atipic și total nestatutar pentru că în cadrul organizației județene nu s-au discutat aceste liste decât în ordinea alfabetică, în totală bătaie de joc pentru statutul și pentru membrii acestui partid”, a declarat primarul din Fălticeni pentru portalul  NewsBucovina .

„Suntem ca într-o „Scrisoare pierdută” și va trebui să-l susținem pe Agamiță Dandanache. La Fălticeni nu-l voi susține pe Agamiță Dandanache, indiferent cum se va numi el, indiferent că e trimis de la București sau din altă parte pentru că aici, în Suceava, noi trebuie să decidem și nu Bucureștiul”, a mai spus Cătălin Coman.

Foto: Vlad Popescu (InquamPhotos / Octav Ganea)



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria