Revoltă în PSD după ce fiul lui Piedone a fost pus pe listele din Suceava. Primarul din Fălticeni: Nu-l voi susține pe „Agamiță Dandanache”

Revoltă în PSD după ce fiul lui Piedone a fost pus pe listele din Suceava. Primarul din Fălticeni: Nu-l voi susține pe „Agamiță Dandanache”

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, vicepreședinte al organizației județene PSD Suceava, s-a declarat revoltat de impunerea de la centru lui Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, pe un loc eligibil pe listele PSD din Suceava.

Astfel, pe locul trei, considerat eligibil la Camera Deputaților, PSD l-a impus pe Vlad Popescu, liderul PPU-SL sector 5 București și fiul controversatului Cristian Popescu Piedone. Vlad Popescu s-a înscris în PSD pentru a putea candida la alegerile din 6 decembrie pentru acest partid. Tatăl său, Cristian Popescu Piedone, a făcut o vizită la sediul PSD imediat după alegerile locale, Marcel Ciolacu declarând atunci că au discutat despre majoritatea din Consiliul Local al Sectorului 5.

„Sunt foarte dezamăgit în primul rând de listele pe care le-am văzut în presă. Total atipic și total nestatutar pentru că în cadrul organizației județene nu s-au discutat aceste liste decât în ordinea alfabetică, în totală bătaie de joc pentru statutul și pentru membrii acestui partid”, a declarat primarul din Fălticeni pentru portalul NewsBucovina.

„Suntem ca într-o „Scrisoare pierdută” și va trebui să-l susținem pe Agamiță Dandanache. La Fălticeni nu-l voi susține pe Agamiță Dandanache, indiferent cum se va numi el, indiferent că e trimis de la București sau din altă parte pentru că aici, în Suceava, noi trebuie să decidem și nu Bucureștiul”, a mai spus Cătălin Coman.

Foto: Vlad Popescu (InquamPhotos / Octav Ganea)


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vor să facă și la CCR ce-au făcut la TVR? / Liviu Avram ridică preșul de pe un rahat vârât sub el de actuala Put…

2 Așa o fi?

3 „Femeia fantastică”, actrița israeliană Gal Gadot, fost soldat, provoacă scandal

4 Fosta primăriță din Goteborg, al doilea cel mai mare oraș al Suediei, e acum șofer pe mașina de gunoi

5 CULISE / Cine conduce Departamentul de Lupta Antifraudă, instituția care a sesizat DNA în dosarul care l-ar viza…