REVOLTĂTOR! Autocarele pesediștilor vor fi parcate în curtea Parlamentului! La proteste, cordoanele de jandarmi nu i-au lăsat pe oameni să se apropie de gard!

REVOLTĂTOR! Autocarele pesediștilor vor fi parcate în curtea Parlamentului! La proteste, cordoanele de jandarmi nu i-au lăsat pe oameni să se apropie de gard!

Revoltător! Autocarele pesediștilor vor fi parcate în curtea Parlamentului! La proteste, cordoanele de jandarmi nu i-au lăsat pe oameni să se apropie de gard! Curtea Palatului Parlamentului se va transforma sâmbătă în parcare publică pentru participanții la mitingul PSD. Decizia a fost luată de Birourile Permanente (BPR) ale Camerei Deputaților și Senatului. Solicitarea a fost făcută de deputatul PSD Florin Iordache și a fost aprobată de social-democrații și membrii ALDE din conducerea Parlamentului.

Practic, toate locurile de parcare disponibile în curțile Senatului și Camerei Deputaților vor fi puse la dispoziția participanților la mitingul de sâmbătă.

Vă mai aduceți aminte, oameni buni, când protestatarii nu erau lăsați să treacă strada, blocați de cordoane de jandarmi, pe motiv că incinta Parlamentului este obiectiv militar? Mai mult, aveau buteliile cu gaz lacrimogen asupra lor! 

Tăriceanu, declarație de o impertinență greu de suportat

"Pentru evenimentul care este programat sâmbătă, în cursul zilei şi al după-amiezii, probabil că unii parlamentari vor dori să vină la Parlament pentru a se întâlni şi cu o serie de cetăţeni. A trebuit această... cu toate că nu mi se pare absolut necesar să voteze Birourile permanente utilizarea parcării sâmbătă de către parlamentari. Mi se pare un exces de birocraţie din partea aparatului Parlamentului, dar, în fine, trebuie să facem şi lucruri de acest gen. Din câte ştiţi dumneavoastră, Birourile permanente au dat curs acestei solicitări întrucât serviciile de la Parlament ne-au rugat să luăm această aprobare (...) Am dat aprobare pentru ca parcarea să fie folosită în ziua de sâmbătă de parlamentari. Dacă o să vină şi invitaţii...Să ştiţi că şi invitaţii, zi de zi, care sosesc la Parlament, la parlamentari, tot cu maşinile vin, nu se schimbă nimic", a spus miercuri Tăriceanu după şedinţa conducerii celor două Camere.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...