REVOLTĂTOR! Jurnalista Ondine Gherguț, ÎMBRÂNCITĂ de jandarmi la marșul de susținere a DNA! Ce povestește jurnalista pe Facebook!

REVOLTĂTOR! Jurnalista Ondine Gherguț, ÎMBRÂNCITĂ de jandarmi la marșul de susținere a DNA! Ce povestește jurnalista pe Facebook!

Revoltător! Jurnalista Ondine Gherguț povestește pe contul său de Facebook că jandarmii au fost extrem de agresivi la marșul de duminică seară din București. Și că ea a fost îmbrâncită în timp ce încerca să-și facă loc în fruntea coloanei pentru a face poze.

Postarea Ondinei Gherguț:

„BĂTAIE de JOC la mitingul de susținere a DNA si a șefei acestei instituții, Laura Codruța KOVEȘI
Am numărat circa 100 de masini de la Jandarmerie si Poliție și vreo 300 de agenți care au urmărit mai puțin de 2.000 de manifestanți pașnici, unii dintre ei cu copii mici, pe traseul de la Piața Victoriei la sediul DNA. Masinile, care ne-au însoțit pe tot parcursul, au ocupat o bandă de mers pe care forțele de ordine ar fi putut să o pună la dispoziția oamenilor. Manifestanții au fost înghesuiți pe trotuare pe care erau parcate si masini, iar unii dintre jandarmi au folosit limbaj contondent. Eu am fost îmbrâncită de câțiva jandarmi pentru că m-am apropiat de ei ca să alerg înspre fruntea coloanei pentru a face fotografii”.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 DOCUMENT Cine sunt VIP-urile din cinematografie acuzate de DIICOT / Soțul Loredanei Groza, Andrei Boncea de la S…

2 Gelu Tofan, „regele anvelopelor”, a murit retras în satul său natal, refuzând să lupte cu cancerul. Avea 61 de…

3 Mesaje din acestea ar trebui puse în toată țara...

4 „E bine că se odihnește. Mi-a furat 23 de milioane de euro de sub nas!” / Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre milia…

5 Cazul „doamnei în roșu”, redeschis după 30 de ani în Italia