REVOLTĂTOR Tudose, la Mamaia, despre proteste: O să sugă p...la, eu nu sunt fătălău ca Sorin(Grindeanu)

REVOLTĂTOR Tudose, la Mamaia, despre proteste: O să sugă p...la, eu nu sunt fătălău ca Sorin(Grindeanu)

Revoltător! Tudose, la Mamaia, despre proteste: O să sugă p...la, eu nu sunt fătălău ca Sorin(Grindeanu). Acestea au fost cuvintele folosite de premierul României când a fost întrebat de Dragnea și Tăriceanu, la Mamaia, cum va reacționa când protestatarii îi vor cere să nu promoveze modificările la legile justiției propuse de ministrul-marionetă Tudorel Toader. „Ce, mă, voi credeți că eu sunt fătălău ca Sorin? O să sugă p... la-n ploaie, asta o să facă. Eu nu dau înapoi, nu vă uitați așa.”, acestea au fost, mai exact, cuvintele folosite de Tudose.

Conform sursei noastre, pe tot parcursul întâlnirilor de la Mamaia Tudose a fost „gardat” de Șerban Nicolae, care a avut misiunea de a-i explica lui „Terente”, fondul schimbărilor propuse de Toader. La discuția despre care vorbim au participat șapte persoane. Afirmațiile lui Tudose au venit pe fondul suspiciunilor ridicate de Dragnea, și iritate de Tăriceanu, despre cum va reacționa el cu protestatarii sub geam, la Guvern.

Ne oprim aici, că ne dăm de gol...



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?