„REVOLTĂTOR”/Uite ce a PUTUT FACE Patriarhul!

„REVOLTĂTOR”/Uite ce a PUTUT FACE Patriarhul!

Când toți se ceartă, Patriarhul câștigă bani. Și azi a fost la fel. Patriarhul a văzut cât de proști și manipulabili sunt cei veniți la mitingul Antena 3 și s-a gândit să-i jupoaie. A pus un afiș pe cutia milei cu ”Ajută Antena 3!” și idioții s-au îmbulzit să dea bani mai ceva ca la o slujbă normală.

Ca să-i facă pe bătrânii senili să scoată și mai mulți bani, Patriarhul le-a spus în timpul slujbei că dacă nu donează vine și Apocalipsa să le ia sediile Antenelor, nu doar ANAF.

În curtea Patriarhiei erau și doi preoți care se plimbau printre credincioșii anteniști cu tarabe mobile, pe care vindeau cartea de rugăciuni a Sfântului Gâdea Atotpupătorul. Prețurile erau chiar mai mari decât pentru cărțile cu Boca, semn că atunci când Dumnezeu îți dă prostie, păi îți dă, nu se joacă.

”Dumnezeu a făcut minunea cea mare! S-au adunat azi în cutia milei mai mulți bani decât prejudiciul din dosarul ICA. Abia aștept licitația pentru sediile Antenelor. Cu banii adunați azi le cumpăr și cumpăr și Antena 3, că nu mă îndur să las din mână asemenea fabrică de bani. Nici nu știu care sunt mai tâmpiți: boșorogii care mi-au dat azi bani, sau statul care nu mi-i impozitează”, a declarat Patriarhul.

SURSA/TimesNewRoman/Acesta este un PAMFLET


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Și la vaccinare unii sunt mai cetățeni ca alții” / Laura Ștefan dezvăluire incredibilă care arată în ce căcat d…

2 Sfaturi de la ANRE pentru schimbarea furnizorului și contractului de energie electrică

3 L-au prins? / Cumpănașu, cercetat pentru că agăța tinere de 14-15 ani

4 Categoria javre, mincinoși, curve politice / CCR critică dur modificările operate de PSD, prin care a păcălit bă…

5 „Am rămas cu gura căscată” / Compania Eli Lilly anunță un medicament-minune în lupta anti-COVID