Rihanna, costumată în copac pentru o nouă campanie. „O explorare dinamică a artei camuflajului” FOTO

Rihanna, costumată în copac pentru o nouă campanie. „O explorare dinamică a artei camuflajului” FOTO

Rihanna a pozat pentru nenumărate ședințe foto de-a lungul lunii sale cariere, dar ultima este pe cât de neobișnuită, pe atât de „sălbatică”.

Rihanna s-a îmbrăcat în copac pentru o campanie publicitară FOTO Shutterstock

Artista, în vârstă de 36 de ani, a pozat într-un costum întreg de copac cu crenguțe și frunze. Rihanna a purtat costumul în timp ce stătea deasupra unei anvelope. Pantofii au fost, de fapt, vedeta ședinței foto, de culoare taupe, potrivit US Magazine .

Mai exact, cântăreața a pozat pentru a promova noile perechi de pantofi, lansate de Fenty x Puma, pe data de 17 aprilie.

Într-o altă fotografie, Rihanna este acoperită de frunze în parea de sus și stă întinsă pe iarbă. Bluza atipică este completată de o pereche de pantaloni kaki și pantofi de culoare verde ceață.

FOTO Twitter

FOTO Twitter

Pantofii pot fi comandați , de asemenea, într-o a treia culoare, alb cald. Prețul unei astfel de perechi ajunge la 100 de dolari.

Puma a lansat prima versiune a pantofului Creeper în septembrie 2015. De la stilul popular, noua versiune are o talpă din gumă, mai groasă, supradimensionată. Potrivit site-ului web al companiei, campania unică cu temă abordează tema „Creeper” (înfricoșător).

În calitate de director de creație, campania Fenty X Puma a Rihannei, filmată de Philippa Price, se extinde pe acest concept de înfricoșător - încercarea de a face ceva fără a fi observat”, se arată pe sit-ul oficial al brand-ului.

Campania se angajează într-o explorare dinamică a artei camuflajului prin imagini ton-pe-ton compuse cu atenție.”

Rihanna a găzduit o petrecere de lansare la Londra miercuri, 17 aprilie, pentru a sărbători noua colaborare. Cântăreața a adus pantofii „înfiorători” de pe covorul roșu, care a fost decorat cu mușchi, frunze și verdeață.

Ea a purtat un sacou de culoare taupe peste o cămașă mai închisă și pantaloni asortați. Rihanna a optat pentru o tunsoare blondă, cu breton, părul fiind îndreptat și o nuanță de ruj roșu aprins.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”