RISE Project: La Ministerul de Interne aterizează aghiotantul marilor pușcăriași din PSD!

RISE Project: La Ministerul de Interne aterizează aghiotantul marilor pușcăriași din PSD!

Jurnalistii de la Rise Project prezinta documente din care reiese ca senatorul PSD Nicolae Moga era unul dintre invitatii de seama ai lui Liviu Dragnea lapartidele de vanatoare din Teleorman. MOga este propus de Dancila pentru functia de ministru de Interne.

Moga venea in Teleorman impreuna cu fiul sau, Razvan Moga, si cu Nicusor Constantinescu, aflat si el acum in puscarie pentru fapte de coruptie.

„La Ministerul de Interne aterizeaza aghiotantul marilor puscariasi din PSD.

Senatorul Nicolae Moga, succesorul anuntat al lui Carmen Dan, e un obisnuit al chermezelor organiƶate de Liviu Dragnea si gruparea Tel Drum pe fondurile de vanatoare din Teleorman. A inrosit zapada acolo impreuna cu fiul sau, Razvan, in iernile din 2010 si 2011.

De obicei, se afla in dreapta lui Nicusor Constantinescu, fostul baron de Constanta, inchis acum pentru coruptie si protector politic al lui Moga.

Celalalt prieten este condamnatul Radu Mazare, alaturi de care a infiintat si condus o televiziune locala. Moga si Mazare s-au inscris impreuna in PSD”, scrie Rise Project pe Facebook.

Jurnalistii pezinta si documente doveditoare privind prezenta lui Nicolae Moga si a fiului sau printre vanatorii lui Dragnea.




Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa