Robert de Niro, în Argentina pentru a filma un episod din miniseria ''Nada''

Robert de Niro, în Argentina pentru a filma un episod din miniseria ''Nada''

Actorul american Robert de Niro a ajuns luni la Buenos Aires pentru a filma "o apariţie specială" în miniseria "Nada", regizată de cineaştii argentinienii Mariano Cohn şi Gastón Duprat şi avându-l ca protagonist pe Luis Brandoni, au confirmat surse ale producţiei citate de agenţia EFE.

Miniseria, o comedie dramatică în cinci episoade, va putea fi vizionată în 2023 pe continentul latino-american pe canalul Star +, iar în restul lumii pe platformele de streaming ale Disney.

Acţiunea serialului îl are în centru pe Manuel, interpretat de Brandoni, un critic culinar "foarte sofisticat", un mare iubitor de artă şi un "bon vivant", aflat în dificultăţi financiare şi care trebuie să se reorienteze după ce îşi pierde asistentul, care i-a fost alături timp de 40 de ani.

Robert de Niro joacă rolul unui "prieten drag" al protagonistului.

Portalul Infobae a postat imagini ale actorului laureat cu Oscar pe străzile din Buenos Aires sau vizitând Muzeul Naţional de Belle Arte alături de Brandoni, pe care îl cunoaşte de mai multe decenii, şi de restul echipei de filmare.

Cineaştii argentinienii Mariano Cohn şi Gastón Duprat reprezintă unul dintre cuplurile regizorale cele mai prolifice din ultimii ani, având la activ filme precum "El ciudadano ilustre" (2016) sau "Competencia oficial" (2021).AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...