Robert Negoiță, audiat la DNA în legătură cu angajarea unei persoane când era parlamentar de Teleorman

Robert Negoiță, audiat la DNA în legătură cu angajarea unei persoane când era parlamentar de Teleorman

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a precizat miercuri, la ieșire de la DNA, că procurorii i-au pus întrebări legate de o persoană pe care a angajat-o la cabinetul său când era parlamentar de Teleorman.

"Acum șapte ani jumate, aproape opt ani, când am fost parlamentar de Teleorman, am angajat o persoană, de care evident nu îmi mai amintesc, o persoană care este prinsă în acest dosar și am fost întrebat referitor la acest subiect. (...) Nu este o persoană cunoscută. A lucrat la mine la cabinet și a fost plătită de la mine de la cabinetul parlamentar cu documente. Nu știu unde mai lucra. Nu am cunoștință de așa ceva", a declarat Negoiță.

În 2008, Robert Negoiță a fost ales deputat în circumscripția electorală nr.36 Teleorman, colegiul uninominal nr.1, din partea Alianței PSD+PC. A demisionat în 2012, fiind ales primar al sectorului 3.

Potrivit unor surse judiciare, Negoiță a fost citat ca martor în dosarul în care sunt cercetați președintele PSD, Liviu Dragnea, și fosta sa soție, Bombonica Prodana.

La venirea la DNA, el a spus că a fost chemat deoarece "e campanie electorală, iar adversarii politici nu știu să facă decât plângeri penale". El a adăugat că a fost chemat în calitate de martor.

Negoiță a arătat că nu are nicio legătură cu angajările de la DGASPC Teleorman, iar pe Bombonica Prodana o știe doar în calitate de soție a lui Liviu Dragnea.

AGERPRES/(A — autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Florin Marin, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”