Robert Negoiţă: Mi se pare profund în neregulă să se strângă semnături de la preşedinţii de organizaţii la cabinetul lui Dragnea

Robert Negoiţă: Mi se pare profund în neregulă să se strângă semnături de la preşedinţii de organizaţii la cabinetul lui Dragnea

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a susţinut luni, înaintea reuniunii Comitetului Executiv Naţional al PSD, că la cabinetul lui Liviu Dragnea de la Parlament s-au strâns semnături de la liderii organizaţiilor judeţene ale PSD, el considerând că acest lucru este "profund în neregulă" şi "profund neprincipial".

"Am auzit că la cabinetul de la preşedintele Camerei Deputaţilor, la domnul Dragnea, s-au strâns semnături de la preşedinţii de organizaţii din judeţe. Dacă lucrul ăsta s-a întâmplat, mie mi se pare că e profund în neregulă, profund neprincipial. Să chemi preşedinţii de organizaţii, pe rând, şi să influenţezi să semneze mi se pare profund neprincipial. De ce trebuie să luăm astăzi o decizie, repede, ce arde? Deciziile se iau cu multă înţelepciune, cu mult calm şi cu analiză profundă. Prea luăm decizii foarte importante fără să ne consultăm şi fără să analizăm îndeajuns", a declarat Negoiţă la sediul central al PSD.

Social-democraţii s-au reunit luni după-amiază în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, după ce mai mulţi lideri au solicitat o întâlnire pentru rezolvarea disputelor din partid.

 AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

3 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

4 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri

5 „Am depresie și anxietate severă. Am fost violată de patru ori!”